Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKIPJELO MU

Slavni Hrvat oštro napao Amerikance koji ga ignoriraju: Više vrijedite vi nego njihov smrdljivi...

Bojan Bogdanović
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/6
13.02.2020.
u 20:28

Nažalost, NBA liga još jednom je napravila pogrešku i Bogdanović nije dobio poziv gdje bi mogao pokazati svoje šuterske sposobnosti

Bojan Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, ove sezone je uvjerljivo jedan od najboljih šutera lige. Prosječno po utakmici zabija 21 koš po utakmici, a s trice šutira 42.5 posto. 

Jedini igrač koji šutira minimalno 40% za tri, a da je zabio više trica od našeg reprezentativca je Duncan Robinson iz Miami Heata. 

Zato smo ove godine očekivali svi našeg Bojana na All Star vikendu koji se od petka do nedjelje održava u Chicagu. I dok je na jakom Zapadu bilo i za očekivati da će teško doći do statusa All Star igrača, poziv za natjecanje u tricama bio je 'zicer'.

Nažalost, NBA liga još jednom je napravila pogrešku i Bogdanović nije dobio poziv gdje bi mogao pokazati svoje šuterske sposobnosti. 

Bojan je do četvrtka šutio o toj nepravdi, a onda je putem Instagrama poručio što misli o nepozivanju od strane NBA lige.

Na profilu Hoopstera gdje je objavljen podatak o tome da jedino Robinson šutira minimalno 40% za tricu, a da je zabio više trica od Bogdanovića, u komentarima se oglasio i sam Bogdanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bojan BOGdanović

A post shared by Hoopster (@nba.hoopster) on

- Vrijedi više podrška svih vas, nego njihov smrdljivi poziv već drugu godinu zaredom... - poručio je ove sezone sjajni Bogdanović. 

>>> Pogledajte što je Bojan Bogdanović rekao o ugovoru koji je potpisao za Utah Jazz

 

Ključne riječi

Komentara 13

BE
Beskucnik
07:05 14.02.2020.

Previse Europljana i bjeline na All stars njih zulja i zato ga ignoriraju ,ali to je za njih prihvatljiv rasizam

GR
gragakarlovac
21:45 13.02.2020.

Bojan igra dobro ove godine, ali nije u top 8 po % za 3 poena i to je to.

PL
Playmaker
20:00 19.02.2020.

Kad će igrat ua Hrvatsku ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije