Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Slavni Hrvat objavio plakat epske borbe! Hoće li i njemu to biti posljednji okršaj?

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
1/5
11.07.2020.
u 14:53

Ulog u borbi između Miočića i Cormiera je ogroman, a pobjednik tog epskog meča (sadašnji omjer je (1-1) mogao bi biti proglašen za najboljeg UFC borca u povijesti

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić mogao bi nakon trećeg okršaja protiv Daniela Cormiera objaviti kraj karijere.

Sve se glasnije šapuće kako bi se UFC prvak u teškoj kategoriji mogao povući nakon borbe za svjetski naslov koja će se održati 15. kolovoza.

Ulog u borbi između Miočića i Cormiera je ogroman, a pobjednik tog epskog meča (sadašnji omjer je (1-1) mogao bi biti proglašen za najboljeg UFC borca u povijesti.

Svjetski prvak je na svom Twitteru objavio plakat koji najavljuje borbu protiv Cormiera te napisao: 'Skoro je vrijeme da krenemo'!

Cormieru bi borba 15. kolovoza trebala biti posljednja u karijeri, a možda se na to odluči i Miočić. Pobijedi li Stipe bi mogao objaviti kraj karijere, te se povući kao prvak i najbolji MMA borac u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:40 11.07.2020.

Izut će ga Stipe

AK
Akbar
17:03 11.07.2020.

Calimero: Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić

VO
vonstauffenberg
15:39 11.07.2020.

Svaku godinu je revanš između istih boraca. Kolko u UFC ima boraca? 14 u cijelom natjecanju? I sve se fajtaju sa svakim po nekoliko puta. U boksu imaš meč i ako ima volje između menadžera i sponzora za uzvrat ondaa da, a ne kao u UFC ima meč i uzvratnih mečeva nekoliko puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije