Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporan pad

Slavni Englez se okomio na Hrvata, mnogi su primijetili istu stvar

Steve McManaman
Foto: Press Association/Pixsell
1/10
19.02.2020.
u 11:28

– Ma nije tu bilo ničega, a ovaj se srušio kao da ga je pogodio Tyson Fury – opisao je sporan duel McManaman

Madridski Atletico odlično je odradio posao protiv Liverpoola u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Dobio je što je htio, prednost uoči uzvrata na Anfield Roadu (1:0), a istaknutu je ulogu odigrao i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko. 

Njegova je zadaća bila zatvoriti neugodnu prijetnju Sadija Manea, što je odradio i bolje od očekivanog ako pitate navijače domaćega kluba. U 40. minuti ishodio je žuti karton Senegalca te ga je naposljetku udaljio iz igre jer Jürgen Klopp nije htio riskirati u nastavku s eventualnim isključenjem.

Ostavio je Nijemac Manea na poluvremenu u svlačionici, no Vrsaljko u nastavku nije imao mnogo problema ni s njegovom zamjenom, Divockom Origijem.  

Tek mu se jedanput dogodilo da je uz Stefana Savića propustio pravovremeno zatvoriti Mohameda Salaha, ali je Egipćanin propustio glavom poslati loptu u mrežu. 

Bila je to izuzetno teška utakmica za gledanje, koja je osobito frustrirala navijače Liverpoola budući da su se njihovi miljenici mučili sa stvaranjem prigoda, pa i ne čudi što su bijesno reagirali na svaku situaciju koja im nije odgovarala.

Tako je svoju porciju kritika dobio i hrvatski reprezentativac, a povod je upravo bila spomenuta opomena Maneu. Procijenili su da je Vrsaljko uz teatralan pad ishodio taj žuti karton, a tijekom prijenosa ga je ''oprao'' i Steve McManaman, sukomentator BT Sporta.

– Ma nije tu bilo ničega, a ovaj se srušio kao da ga je pogodio Tyson Fury – zabilježio je McManaman s kojim se, sasvim očekivano, složio veliki dio Liverpoolove navijačke vojske. 

Više njih na Twitteru je Vrsaljka prozvalo zbog glume, ali poljski sudac Szymon Marciniak situaciju je procijenio drukčije, na radost madridske momčadi.

Bilo kako bilo, čeka nas velika bitka u uzvratu u kojem je prizore na travnjaku lako predvidjeti. Atletico će zasigurno još jedanput stati s 11 igrača iza lopte i strpljivo čekati da dotuče Liverpool iz nekakve kontre.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020. godine

 
Ključne riječi

Komentara 2

JO
josip
13:16 19.02.2020.

čisti lakat sa leđa a kasnije je trebao dobiti i drugi žuti, tako neka ga lagano podojki suga engleska

SH
Shalan
11:56 19.02.2020.

Englezi su uvijek u pravu. I kad kose druge i kad su pokošeni. Svi drugi glume, samo su oni fair play ahahahahaha 😋

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije