Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Slavlje Promotion Playa, Čivrag jedini sa sedam trofeja!

Kutija šibica
Željko Hladika/Pixsell
29.12.2010.
u 22:43

Tek nakon izvođenja sedmeraca, zagrebačka je momčad u dobrom finalnom dvoboju svladala krapinski Mal Gal građevinarstvo 3:1 (1:1, 0:0).

I sedmu je "kutiju" Krešimir Čivrag (37) pospremio u svoje vitrine, nitko to još dosad nije učinio! U finalnom okršaju 40. jubilarnog malonogometnog turnira "Kutija šibica", zagrebačka momčad Promotion Play (Baričević, Franja, Čivrag, Ješe, Čuić, Štrok, Jakirević, Bisaku, Gulić, Kovačević, Tomić, Čagalj, Badovinac) tek je nakon izvođenja sedmeraca svladala krapinski Mal Gal građevinarstvo (Malogorski, Mordej, Šnofl, Čujec, Drobnič...) 3:1, u regularnom je dijelu bilo 1:1 (0:0). Za Promotion su sedmerce zabili Tomić i Jakirević, dok je Mordej iz Mal Gala uzdrmao vratnicu, a Čujecov je udarac vratar Baričević obranio...

Čivragov zadnji turnir

– Bila je to odlična utakmica dvaju ravnopravnih suparnika, a oni su imali malo više sreće – rekao je Krešimir Čujec.

A tragičar dvoboja umalo je bio baš – Čivrag! Naime, u 26. minuti napravio je nepotreban prekršaj, Šnofl je izveo slobodni udarac, lopta je pogodila Čivraga u leđa, promijenila smjer i završila u mreži! No, sedam minuta prije kraja, Čuić je zabio za 1:1 i prišlo se izvođenju sedmeraca, gdje su Zagrepčani bili uspješniji od zagorsko-slovenske kombinacije...

– Presretan sam, srcem i snagom nadoknadili smo "haklerski" hendikep u odnosu na izvrsni Mal Gal, a imali smo i fantastičnog Baričevića na vratima. Ovo je moja zadnja seniorska "Kutija", osvojio sam sedmi trofej i ponosan sam na to. No, rekordi su tu da se ruše, nadam se da će i ovaj moj netko uskoro srušiti – rekao nam je Čivrag, koji nije imao živaca gledati sedmerce, nego je uoči izvođenja otrčao u svlačionicu.

Rok Mordej najbolji igrač

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Rok Mordej (Mal Gal), najbolji je vratar Igor Baričević (PP), a najbolji strijelac (9 golova) Tomislav Pek (Ludnica).

Pobjednik turnira zaradio je 75.000 kuna te prijelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo, medalje i sportsku opremu. Drugoplasirani je uzeo ček na 35.000 kn, medalje i pehar. Trećem sastavu (Bilić Erić Security) pripalo je 20.000, a četvrtoj momčadi (Smit Commerce) 10.000 kn. Pobjednik veteranskog turnira Pulpit Elkro zaradio je 30.000 kuna.

Rezultati završnih utakmica, glavni turnir – za 1. mjesto: Promotion Play – Mal Gal građevinarstvo Krapina 3:1, 7 m (1:1, 0:0 – Čuić; Čivrag ag.; sedmerci: Tomić, Jakirević; Mordej – vratnica, Čujec – Baričević brani);

za 3. mjesto: Bilić Erić Security – Smit Commerce 4:2 (Mesec, Jovanovski, Plantić, Rac; Meglaj, Bobinac).

Veterani – za 1. mjesto: Pulpit Elkro – Jadransko osiguranje 2:0 (Mužek, Vastić).

za 3. mjesto: NK Tekstilac – Mickey Mouse, Ruth Zagreb 4:2 (Papić 2, Čavka, Likar; Sokol, Marača).

Ključne riječi

Komentara 2

BU
budisvoj
23:17 29.12.2010.

500 gledatelja na finalnoj utakmici!!!Sramota??.

OB
-obrisani-
12:20 30.12.2010.

I 500 je cudo kad se vidi kako je promocija turnira bila bijedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije