Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Slaven dovodi napadača koji je igrao u Ligi prvaka

Jean-Philippe Mendy
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
23.02.2018.
u 14:42

Ovaj Francuz senegalskih korijena 30-godišnji je napadač koji je najbolje dane svoje karijere dao Mariboru, bio je tamo tri sezone

Slaven Belupo će u svoje  redove dovesti francuskog internacionalca senegalskih korijena Jean-Philippea Mendyja, piše klikaj.hr.

- Dok se transfer i službeno ne provede, ništa nije gotovo. No, on je za nas top igrač, tu nema nikakvog spora - ističe Slavenov predsjednik Zvonimir Šimunović.

Mendy je prošao liječnički pregled, potpisao je i ugovor na godinu i pol dana, ali potrebno je još riješiti neku dokumentaciju i zato Šimunović puše i na hladno dok se ne riješe i one birokratske procedure.

Ovaj Francuz senegalskih korijena 30-godišnji je napadač koji je najbolje dane svoje karijere dao Mariboru. Bio je tamo tri sezone, osvojio dva uzastopna naslova prvaka, a 2015./16. je dijelio prvo mjesto ljestvice najboljih strijelaca. S Violama je okusio i igranje Lige prvaka. Na njemu su Slovenci i zaradili, prodavši ga u Kinu za dva milijuna eura, ali se Mendy nije baš najbolje snašao na Dalekom Istoku.

Mendy je pomalo i nogometna lutalica, počeo je u Švicarskoj, zatim je loptu ganjao u Rumunjskoj, Italiji, a nakon Slovenije i Kine, skrasio se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Slobodan je igrač od 1. studenog prošle godine, a prema Transfermarktu vrijedi 450.000 eura.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

DU
Deleted user
18:30 23.02.2018.

U HNL-u igraju samo otpisani, ili oni koje nitko nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije