Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Slaven Bilić na izlaznim vratima, West Ham već ima novog menadžera?

Slaven Bilić i David Moyes
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
05.11.2017.
u 09:01

Čelnici West Hama za Bilićeva nasljednika žele Davida Moyesa, bivšeg trenera Evertona i Manchester Uniteda, a ponudili bi mu šestomjesečni ugovor

Engleski menadžer Sam Allardyce prikačio je Slaveni Biliću niz pogrešaka koje hrvatski trener ponavlja, loši treninzi, priprema, vođenje momčadi...

Allardyce je u razgovoru u BBC-ovoj emisiji 'Match of the Day', nakon što je West Ham izgubio od Liverpoola s 1:4, istaknuo kako je Bilić jedini krivac za poraz. Dodao je kako nije iznenađen glasinama kako je Hrvat na izlaznim vratima.

- U zadnje se vrijeme mnogo govori kako Biliću spremaju otkaz. No čelnici West Hama na kraju dana uvijek podrže Slavena. Mislim da je momčad izgubila igru i neke promjene moraju doći - kaže Sam Allardyce.

Slaven Bilić i David Moyes
1/10

Sljedeći su dani presudni za sudbinu Slavena Bilića na klupi čekićara.

- Jak sam i nikada se ne skrivam. Još uvijek vjerujem da mogu pokrenuti momčad, ali situacija nije dobra. Kada me čelnici pozovu suočit ću se s posljedicama. No definitivno nisam slomljen - rekao je Slaven Bilić.

Ipak, situacija baš i ne ide na ruku našem treneru, a navodno su mu čelnici West Hama već pronašli zamjenu. Za Bilićeva nasljednika žele Davida Moyesa, bivšeg trenera Evertona i Manchester Uniteda, a ponudili bi mu šestomjesečni ugovor. Pomoćnik Škotu trebao bi biti Phil Neville.

Novi trener na klupi West Hama mogao bi debitirati 19. studenoga na gostovanju kod Watforda. Slaven Bilić vodi West Ham od lipnja 2015. godine.

Komentara 4

UN
UNOPosmatrac
13:08 05.11.2017.

uzmi ajduk.. skoro je slobodno

GU
General_U
10:34 05.11.2017.

ajde slavene preuzmi neki bolji klub ili reprezentaciju...da ovi dušebriznici iz vl. koji te smjenjuje već dvi godine malo odahnu...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:23 05.11.2017.

Luzer i blefer... obraz kao džon od cipela. Ne daje ostavku jer želi otkaz kako bi iskamčio zadnji nezarađeni cent. Nadam se da ga neće dobiti. I preporučam - ravno na klupu Hajduka.... zaslužujete jedni druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije