Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN TRENER

Slaven Bilić odbio preuzeti momčad iz Premierlige! Evo što im je rekao

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.11.2017.
u 19:08

West Brom u ponedjeljak je otpustio Tonyja Pulisa i nakon toga kontaktirao bivšeg hrvatskog izbornika. No, Bilić nije htio ni sjesti i razgovarati o mogućnosti da preuzme momčad

Slaven Bilić nedavno je dobio otkaz u West Hamu, a ovih je dana mogao preuzeti još jednog premierligaša - West Bromwich Albion. No, odbio je ponudu.

West Brom u ponedjeljak je otpustio Tonyja Pulisa i nakon toga kontaktirao bivšeg hrvatskog izbornika. No, Bilić nije htio ni sjesti i razgovarati o mogućnosti da preuzme momčad već se zahvalio na ponudi.

Slaven Bilić
1/11

Bilić je vodstvu West Bromwicha rekao da se želi odmoriti, piše BBC. Inače, hrvatski stručnjak proteklih se dana spominjao kao želja uzbekistanskog saveza.

WBA, 17. momčad Premierlige, tako je i dalje u potrazi za trenerom, a ekipu će sutra protiv Tottenhama voditi Gary Megson.

Komentara 10

KO
kodifan
23:23 24.11.2017.

Da je Slaven u Realu sad bi imali 10 bodova više od Barce

Avatar patkovic
patkovic
08:31 25.11.2017.

mora se odmoriti , od sekiracije mu tupe odbacuje

MA
Maxi73
23:41 24.11.2017.

Dobro je sto je odbio ovu englesku ekipu. I tu bi morao biti vatrogasac. Bolje ovako da pričeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije