Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Slaven Bilić uvjerljivo slavio u gostima i preskočio Manchester United!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.04.2016.
u 17:55

Newcastle je došao do važne pobjede, na domaćem terenu pobijedio je Crystal Palace s 1:0 i pobjegao iz zone ispadanja.

West Ham kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić bio je uvjerljiv u 36. kolu engleskog prvenstva. Slavio je u gostima protiv WBA s 3:0 i sve je bliži poziciji koja vodi u Europu sljedeće sezone.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti bili bolji, ali ponajviše u realizaciji. Od četiri udarca upućena u okvir, čak su tri završila u mreži. Prvi pogodak na susretu postigao je Kouyate u 34. minuti na asistenciju Payeta, a nekoliko sekundi prije odlaska na odmor Noble je povisio na 2:0. Isti igrač u 79. minuti potvrdio je pobjedu i važna tri boda.

Bilićeva momčad skočila je na petu poziciju koja vodi izravno u grupnu fazu Europske lige, dok šesta pozicija vodi u kvalifikacije. Do kraja sezone West Ham očekuju još tri utakmice, doma protiv Swanseaja, zaostali susret u kojem  dočekuju Manchester United, izravnog suparnika za europsku poziciju, dok u zadnjem kolu igraju u gostima protiv Stokea.

Newcastle je došao do važne pobjede, na domaćem terenu pobijedio je Crystal Palace s 1:0 i pobjegao iz zone ispadanja. Strijelac važnog pogotka bio je Townsend u 58. minuti.

Rezultati: WBA - West Ham 0:3, Everton - Bournemouth 2:1, Newcastle - Crystal Palace 1:0, Stoke - Sunderland 1:1, Watford - Aston Villa 3:2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

DU
Deleted user
18:31 30.04.2016.

fantastično, možda jednoga dana nane konačno osvoji i prvi trofej.

GD
goran.durinic
20:59 30.04.2016.

Bravo za Slaven Bilića i njegovu momčad West Ham što su osvojili 59 bodova. Želim da West Ham osvoji što više mogućih bodova. Bravo.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
19:17 30.04.2016.

Da nam je sadašnji Bilić bio onomad na klupi, danas bismo slavili hrvatsku nogometnu reprezentaciju kojoj se na kilometre ne bi približili nesposobnjakovići poput Štimca, Kovača, Čačić i sličnih .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije