Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Slaven Bilić saznao odličnu vijest uoči dvoboja s Manchester Cityjem

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.01.2017.
u 19:30

Feghouli će imati pravo nastupa u petak kada West Ham očekuje susret 3. kola FA kupa protiv Manchester Cityja.

Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) poništila je crveni karton kojeg je veznjak West Hama Sofiane Feghouli zaradio u posljednjem ligaškom ogledu protiv Manchester Uniteda.

Sudac Mike Dean je Alžirca isključio već u 15. minuti utakmice između 'Čekičara' i 'Crvenih vragova' zbog starta na Philu Jonesu. Međutim, snimka je pokazala kako nije bilo govora o prekršaju za najstrožu kaznu.

ManU je iskoristio igrača više pobijedivši 2-0, a West Ham se nakon utakmice žalio. FA je uvažio protest poništivši crveni karton što je barem malo obradovalo hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića koji sjedi na klupi West Hama. 

Nakon što mu je poništen crveni karton, Feghouli će imati pravo nastupa u petak kada West Ham očekuje susret 3. kola FA kupa protiv Manchester Cityja.

Komentara 1

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
23:57 04.01.2017.

Presadio kosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije