Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Slaven Bilić odgovorio na pitanje vraća li se u Hajduk: 'Sad mi već fali posao...'

Split: Prijateljska utakmica, HNK Hajduk - Bešiktaš J.K.
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/3
22.09.2022.
u 20:13

- Odmorio sam se, odmor je potreban, ali sad mi već fali posao. Nešto se vrti, gledam, želim se vratiti treniranju, ali neću srljati. Sad sam u situaciji da mogu pričekati, prihvatiti nešto pravo što se nudi.

Slaven Bilić rijetko se pojavljuje u javnosti, a večeras je na Novoj tv debitirao kao stručni komentator. Naravno, u središtu pozornosti bila je naša reprezentacija i utakmica protiv Danske, ali nije se moglo izbjeći pitanje o njegovoj trenerskoj karijeri.

Bilić je već neko vrijeme bez angažmana, a u posljednje vrijeme povezivalo ga se s klupom Hajduka. Naravno, više je to bila želja navijača nego realna opcija, ali sad je bivši izbornik javno rekao svoje mišljenje o toj mogućnosti.

- Odmorio sam se, odmor je potreban, ali sad mi već fali posao. Nešto se vrti, gledam, želim se vratiti treniranju, ali neću srljati. Sad sam u situaciji da mogu pričekati, prihvatiti nešto pravo što se nudi. Nadam se da ću se brzo vratiti, rekao je Bilić pa odgovorio na pitanje je li opcija samo inozemstvo:

- Ha-ha, da, opcija je samo inozemstvo. Hajduk je Hajduk, moj grad, moj klub, moje sve i na Hajduk ne možeš biti imun, ali još uvijek odgovor je ne, zaključio je Bilić. 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:16 23.09.2022.

Slaven Bilić odgovorio na pitanje vraća li se u Hajduk: 'Sad mi već fali posao ali ne onaj kojega vodi ulica, u kojemu ču biti zacementiran u borbi za najviše drugo mjestu, smenjivan več posle mjesec dana i popljuvan ii izvrijeđan jer neću metnuti na teren nekog polovnog igračića kojega treba hitno prodati da se klub spasi"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije