Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S Burnleyjem

Slaven Bilić još čeka prvu pobjedu, ali prvi put u sezoni nije primio gol

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
1/5
19.10.2020.
u 20:39

WBA je ostvario tek drugi bod, a Burnley svoj prvi bod iz četiri utakmice. Obje momčadi su začelje prepustili Sheffieldu i Fulhamu, koji imaju po jedan osvojeni bod.

U susretu 5. kola Engleske lige WBA i Burnley su odigrali 0-0, pa bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić još čeka prvu pobjedu u Premiershipu.

Dvoboj dvije najlošije ekipe na ljestvici donio je dominaciju WBA, koji je promašio pregršt prilika, a prvu već u 3. minuti nije uspio realizirati Filip Krovinović, koji je zamijenjen u 65. minuti. To je bila i prva utakmica ove sezone koja je u engleskom prvenstvu završena bez golova

WBA je ostvario tek drugi bod, a Burnley svoj prvi bod iz četiri utakmice. Obje momčadi su začelje prepustili Sheffieldu i Fulhamu, koji imaju po jedan osvojeni bod. Ovo je prvi put ove sezone da ni WBA ni Burnley nisu primili gol.

Kasnije u zadnjoj utakmici 5. kola igraju Leeds i Wolverhampton.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
00:04 20.10.2020.

Bilić?Neznalice,ziheraš i zato nigdje nije napravio ništa i od svugdje protjeran.A tvoje znanje o nogometu Đambo također kako voliš reči ispodprosječno.Pa stalno laprdaš o najjačoj ligi na svijetu a onda o ispodprosječnom igračima u toj ligi. A samo da opravdašš največu lažu od trenera.

Avatar dzambo
dzambo
04:09 20.10.2020.

Ajd ''iconja''...zaboravi vise Tursku ispadanje sa Eura....a o najacoj ligi na svijetu to uvijek stoji i to su neoborive cinjenice a isto stoji da jedan dio klubova ima stvarno ispod prosijeka igraca za tako najacu ligu na svijetu...a to je jednostavno zato sto ti klubovi nermogu platiti ili su stedljivi u slucaju vecih transfera da nabave sebi pojacanja...ali ti bi klubovi mogli igrat komotno u drugim Europskim ligama al to je nemoguce ALI sto je moguce a to je da jedan dio odlicnih igraca AKO nemoze da potpise za veliku lovu za 6-7 Engleskih ostalih klubova jer su ti klubovi vec popunjeni sa odlicnim igracima takvi igraci odlaze u druge Europske klubova za tu vecu lovu i gdje ima mjesta....I da u najacoj ligi na svijetu UVIJEK ce biti par klubova koji ce sluziti samo za popunu te lige i redovno ispadati i ulaziti u tu ligu, nazalost trenutno je Bilic u toj situaciji sa WBA...i on objektivno nemoze vise nista puno uradit sa takvim rosterom igraca, to ti je kao da poredis HR Repku da igra protiv bilo koje jace Europske Repke sa SAMO igracima koji trenutno igraju u I HNL I onda trebalo smjeniti onog koji vodi takvu Repku ZATO sto nema rezultata sa takvim rosterom igraca u takvoj Repki...i na kraju tvoje razumjevanje Nogometa i vodjenje kluba je kao neko Spansko selo i samo zato odgovaras jedno te isto svaki put....ajd zivija ti meni....

Avatar dzambo
dzambo
22:05 19.10.2020.

Steta jer WBA je po sansama trebao dobiti ovu tekmu tako reci protiv najslabijeg kluba u Premier ligi a sto je igrao doma neznaci puno jer prazni su stadioni tak i da nema razlike igras li doma il u gostima jer nema 30-40 i vise hiljada vecinom domacih navijaca....buka....galama...i tak to....al vazno je neizgubiti kad igras u Premijer ligi, a sad slijedi 3 ostale tekme 2 vanka jedna doma protiv ekipa njihovog ranga al bez obzira tesko da ce WBA i Bilic sa ovakvim igracima nesto vise napraviti....nije u istoj situaciji kao treneri u Hajduku koji god. za god. uprava im dovodi nekvalitetne igrace i ocekuje nesto da naprave vise....al brat bratu ovi igraci WBA koje mu je uprava bez vecih pojacanja dovela i nije nesto, to jest ni priblizno blizo sa igracima drugih pogotovo vecih klubova koji imaju vise od pola ekipe odlicnih igraca a sto Bilic trenutno ima tesko da ce ista vise napraviti ako nebude u polu-sezoni jacih il vecih pojacanja....mala utjeha mu je da samo 3 zadnja ispadaju a za sad po igrama svih klubova za to je najmanje 5-6 kandidata ukljucujuci i WBA tak da jos ima vremena za popravak il barem zavrsiti na mjestu na tabeli koje garantira opstanak. I na kraju Bilic je u naj nepovoljnijoj situaciji jer ima ispod prosjecne igrace u najacoj ligi na Svijetu...to tak nesto ni priblizno nema niti jedan nas trener u svijetu ili je ima ikada a uostalom niko jos od ostalih nije trenirao ekipu u najacoj ligi na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije