Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Slaven Bilić i njegov WBA napravili još jedan korak prema elitnom društvu

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
1/6
25.02.2020.
u 23:23

Bilić je ovim rezultatom produžio niz bez poraza na šest susreta upisavši pritom pet pobjeda i remi

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, napravili su još jedan korak bliže plasmanu u Premiership nakon što su u susretu 35. kola Championshipa na svom Hawthornsu pobijedili Preston North End s 2-0.

Bilić je ovim rezultatom produžio niz bez poraza na šest susreta upisavši pritom pet pobjeda i remi.

Slaven Bilić
1/7

WBA je sav posao obavio u prvom poluvremenu postigavši oba gola, a strijelci su bili Hal Robson-Kanu u 6. minuti, te Jake Livermore u 45. minuti. Hrvatski nogometaš Filip Krovinović odigrao je cijeli susret za domaćine.

Preston je od 64. minute igrao bez isključenog Darnella Fishera. 

WBA sada vodi na ljestvici sa 69 bodova, sedam više od drugoplasiranog Leeds Uniteda koji ima i susret manje, dok Nottingham Forest na trećoj poziciji ima 59 bodova.

Podsjetimo, izravan plasman u elitni razred engleskog nogometa izborit će prve dvije momčadi, a još četiri će se boriti za preostalu, treću vizu.

Vrlo važnu pobjedu u borbi za drugoligaški spas ostvario je i Luton Town porazivši Brentford s 2-1.

Strijelci za domaćine bili su Shandon Baptiste (9-ag) i Martin Cranie (45+1), dok je pogodak za goste zabio Ollie Watkins (83).

Simon Sluga je branio cijeli susret za Luton Town koji je ovom pobjedom začelje ljestvice prepustio Barnsleyju, ali se još uvijek nalazi u zoni ispadanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije