Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

Slaven Bilić doživio novi težak udarac, ovaj poraz dodatno je naljutio čelnike kluba!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.03.2017.
u 17:56

Vodeći Chelsea upisao je novu pobjedu, slavio je u gostima protiv Stokea s 2:1, a pobjedu je osigurao tek pred kraj susreta.

West Ham Slavena Bilića doživio je novi težak udarac, a domaćem je terenu poražen od Leicestera koji je pobijedio 3:2. Bila je to zanimljiva utakmica, puna dobrih poteza i golova, a gosti su na kraju odnijeli sva tri boda.

Furiozno su lisice ušle u susret, već u prvih sedam minuta zabile su dva gola. Prednost im je u petoj minuti donio Mahrez, koji se vraća u prošlosezonsku formu. U tri utakmice pod novim trenerom zabio je dva gola, koliko je zabio u posljednja 22 susreta pod vodstvom Claudija Ranierija. Dvije minute nakon njega zabio je i Huth te tako šokirao Bilića i njegove igrače koji su se očito tek kasnije zagrijali.

Nakon toga i čekićari su počeli igrati, a u 20. minuti Lanzini je smanjio na 1:2. Leicester je tako nastavio niz primanja golova u gostima protiv West Hama, od 2000. su protiv njih samo jednom uspjeli sačuvati mrežu. Sedam minuta prije odlaska na odmor Vardy je povisio na 3:2.

U nastavku susreta West Ham je krenuo po izjednačenje, uspio u 63. smanjiti preko Ayewa, ali više od toga nije mogao. Bilićeva momčad tako je potvrdila da je ponovno u krizi, ovo joj je treći poraz zaredom, a za pobjedu ne znaju već pet utakmica.

Pred bivšim izbornikom hrvatske reprezentacije ponovno su teški dani, prije nekoliko dana od čelnika kluba dobio je upozorenje da mora ponovno pronaći dobitnu formulu, a ovaj poraz zasigurno će zaljuljati njegovu poziciju.

Vodeći Chelsea upisao je novu pobjedu, slavio je u gostima protiv Stokea s 2:1, a pobjedu je osigurao tek pred kraj susreta. Lider prvenstva poveo je preko Williana u 13. minuti, a izjednačio je Walters u 38. iz jedanaesterca. Važna tri boda u borbi za naslov Chelseaju je donio Cahill u 87. minuti.

Crystal Palace - Watford 1:0, Everton - Hull 4:0, Stoke - Chelsea 1:2, Sunderland - Burnley 0:0, West Ham - Leicester 2:3

>>Hrvatskog trenera na kraju sezone čeka operacija

Rezultati by SofaScore

Komentara 2

DU
Deleted user
18:51 18.03.2017.

Delač se čuo s predsjednikom West Hama koji mu je rekao da je ljut na Bilića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije