Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA KLUBA

Slaven Bilić dobio otkaz u West Hamu!

Slaven Bilić
Foto: AFP
1/7
06.11.2017.
u 12:10

Klub je potvrdio da bivši hrvatski izbornik napušta čekićare zbog slabih rezultata.

Slaven Bilić dobio je otkaz u West Hamu! Klub je potvrdio da bivši hrvatski izbornik napušta čekićare zbog slabih rezultata.

"Želimo zahvaliti Slavenu za sve što je napravio u protekle dvije i pol godine, ali sada je potrebna promjena kako bi klub krenuo naprijed", poručili su iz West Hama uz napomenu da s Bilićem odlaze i njegovi pomoćnici Nikola Jurčević, Edin Terzić, Julian Dicks i Miljenko Rak.

Slaven Bilić
1/7

West Ham ove sezone igra slabo, a Biliću je presudio subotnji poraz od Liverpoola (4:1). Čekićari su trenutačno u zoni ispadanja, 18. momčad lige sa samo devet bodova i dvije pobjede nakon 11 kola.

Vodstvo kluba za Bilićeva nasljednika želi Davida Moyesa, bivšeg trenera Evertona i Manchester Uniteda, a ponudili bi mu šestomjesečni ugovor. Pomoćnik Škotu trebao bi biti Phil Neville. Novi trener na klupi West Hama mogao bi debitirati 19. studenoga na gostovanju kod Watforda.

Bilić je u trenerskoj karijeri do sada vodio Hajduk, nakon čega je preuzeo mladu hrvatsku reprezentaciju. Zatim je sjeo na klupu seniora i među vatrenima se zadržao šest godina. Godine 2012. prešao je u moskovski Lokomotiv, gdje je bio godinu dana pa je zatim preselio u Bešiktaš, gdje se zadržao dvije sezone. Klupu West Hama preuzeo je u ljeto 2015.

>> Pogledajte najveće nogometne promašaje

Komentara 33

ZO
zoranos
12:19 06.11.2017.

Svaka čast Bilić - na inteligenciji, jer netko drugi bi dobio otkaz već prije godinu dana! No Bilić ispriča vic, popriča sa princom, gostuje u nekom showu ... sve samo nogomet ne i evo ga do dana današnjeg je bio trener! Pa jedan Claudio Ranieri je dobio otkaz nakon par poraza, a godinu prije je napravio najveću senzaciju u povijesti klubskog nogometa na otoku!

RA
ramon83
16:33 06.11.2017.

prevara od trenera, dugo se provlacio

UV
Uvjekprotiv
12:50 06.11.2017.

Kluoa Ajduka je spremna za tako vrsnog trenera.Kakvi igraci ga tamo cekaju taman po mjeri takvog vrsnog stratega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije