Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuda ide Slaven

Bilića žele za izbornika BiH, a traži ga i jedan klub s Otoka

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.11.2017.
u 17:56

Hrvatskog trenera žele na klupi BiH, ali problem će biti plaća i zbog toga je teško očekivati dogovor s Bilićem

Slaven Bilić više nije trener West Hama. Medijima nije dugo trebalo da se bace u nagađanja oko njegove budućnosti.

U BiH su obnovili priču o interesu nogometnog saveza da Bilića dovede na mjesto izbornika. Oslobođenje piše kako se Bilićevo ime spominjalo i nakon utakmice u Tallinnu između Estonije i BiH, kada je postalo jasno da će Mehmed Baždarević postati bivši.

Slaven Bilić
1/7

Novinska agencija Patria piše kako je Bilić otkazom u West Hamu postao ozbiljan kandidat za klupu BiH. Međutim, većina medija u BiH je složna - problem će biti plaća i zbog toga je teško očekivati dogovor s Bilićem.

On je u West Hamu zarađivao oko četiri milijuna eura godišnje (osam milijuna KM), dok će novi izbornik BiH vjerojatno zarađivati, u usporedbi s tim, 'mizernih' 360.000 KM godišnje (oko 200 tisuća eura).

S druge strane, mediji u Škotskoj Bilića povezuju s Glasgow Rangersom koji je bez trenera nakon smjene Portugalca Pedra Caixinha. Navodno je Hrvat zainteresiran za posao, a u sljedećim danima bi trebao i na pregovore. Škoti su se prisjetili i njegovih riječi od prije sedam godina.

- Bila bi čast i odgovornost trenirati jednu od momčadi iz Glasgowa. Oni su institucije, način života, religija. Oni su puno više od kluba. Da me pozovu Celtic ili Rangers, otišao bih pješice na razgovor - rekao je tada Bilić Record Sportu.

U svakom slučaju, Bilić s potragom za novim angažmanom ne mora žuriti, jer se poslom u West Hamu jako dobro osigurao. Kako navode engleski mediji, hrvatski trener dobit će 2.3 milijuna eura odštete.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 11

Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
10:11 07.11.2017.

Hajduk bez trenera , hajdukovac Bilić bez posla= Bilić trener Jajduka. Što uopće čeka poljoprivredna udruga naš Hajduk?

TO
tony111
20:35 06.11.2017.

Preuzima Real

VA
valentin2017
09:40 07.11.2017.

Ljudi budimo sad malo realni. Iz svih klubova u kojima je radio do sada, uključujući i našu repku, Bilić je otjeran. Oni koji su ga angažirali i otpustili valjda po ovim "novinarima" nemaju pojma kakav talent su udaljili iz svojih redova. Ovdje se "novinari" trude i opet nam po tko zna koji puta prezentiraju "vijest iz pouzdanih izvora" tko sve to traži Bilića za trenera. Ovdje "novinar" iznosi po njemu vijest o otpremnini koju će dobiti Bilić i njegov stručni stožer. Cifra, po "novinaru" od koje će nam se zavrtiti u glavi. Pogledajte sada poštenja od pera. Neki dan je u ovim istim novinama objavljena vijest koliku otpremninu će dobiti Čačić kao smjenjeni trener. Pročitajte još jednom čitav tekst i prosudite što su napisali "novinari" ovog istog lista. Uvijek spominjem da svoj "pošteni" rad "novinari" nazivaju slobodom izražavanja, a naše komentare o njihovom "radu" cenzuriraju i brišu. Na kraju, sada Bilić ima šansu dokazati kako su njegove riječi bile iskrene kad je izjavljivao kako je Hajduk njegova najveća ljubav. Mjesto trenera je slobodno i on se sa svojim stručnim stožerom samo treba preseliti u Split!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije