Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Slaven Belupo svladao Varaždin i izbio na peto mjesto ispred Hajduka

Pula: Istra i Slaven Belupo sastali se u zaostalom 17. kolu HT Prve lige
Sasa Miljevic/PIXSELL
29.01.2021.
u 20:01

Prvi pogodak na utakmici postigao je Glavčić izvrsno izvedenim slobodnim udarcem s 20-ak metara

U prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Slaven Belupo je kao domaćin svladao Varaždin sa 2:0. Strijelci za sastav iz Koprivnice bili su Glavčić (15) i Knoll (45+1).

Prvi pogodak na utakmici postigao je Glavčić izvrsno izvedenim slobodnim udarcem s 20-ak metara. Prebacio je živi zid gostiju nakon čega se lopta od grede odbila u mrežu.

U samoj završnici prvog poluvremena Božić je osvojio loptu na sredini igrališta, a zatim uposlio Knolla u kaznenom prostoru Varaždina.  Nijemac je potom mirno prebacio Horkaša za 2:0.

Drugo poluvrijeme proteklo je u mirnom čuvanju stečene prednosti domaćeg sastava.

Peti Slaven Belupo sada ima 20 bodova iz 17 utakmica, kao i šesti Hajduk koji je odigrao susret manje, dok je Varaždin ostao osmi sa 15 bodova. Na dnu su Istra 1961 sa 13 bodova iz 15 utakmica i Lokomotiva sa 12 bodova iz 16 utakmica.

Vodi Dinamo sa 39 bodova, drugi Osijek ima 36, a treća Gorica 30 uz utakmicu manje od vodećeg dvojca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije