Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet sjajan

Slave Dinamovog dragulja! Dani Olmo na svim španjolskim naslovnicama

Dani Olmo
Foto: MARCELO DEL POZO
1/6
16.11.2019.
u 08:50

Olmo je zabio je pogodak za 5:0 na asistenciju Thiaga koji mu je podvalio sjajnu loptu u šesnaesterac. Odlično je zaobišao vratara i poslao loptu u mrežu

Dinamova zvijezda Dani Olmo zabio je svoj prvijenac u premijernom nastupu za Španjolsku protiv Malte (7:0).

U kvalifikacijskoj utakmici za Euro, 21-godišnji Španjolac postigao je pogodak nakon samo tri minuta igre. Na terenu je u 66. minuti zamijenio Alvaru Moratu.

Dani Olmo
1/4

Olmo je zabio je pogodak za 5:0 na asistenciju Thiaga koji mu je podvalio sjajnu loptu u šesnaesterac. Odlično je zaobišao vratara i poslao loptu u mrežu.

Daniju Olmu ovo je bio prvi nastup za najbolju španjolsku selekciju, a poziv je dobio nakon sjajnih igri u Dinamu i  mladoj Furiji s kojom je ove godine osvojio naslov europskog prvaka za igrače do 21 godine.

Jutro nakon uvjerljive pobjede novinari hvale dragulja plavih, a fotografije Danija Olma dominiraju na španjolskim naslovnicama.

Marca na naslovnici uz Olma ima naslov 'Novajlije zabijaju golove', dok je As cijelu naslovnicu dao Dinamovoj zvijezdi uz naslov 'Ples debitanata'.

U svom prvom nastupu za Španjolsku osim Olma gol je zabio i Pau Torres.

I El Mundo Deportivo je naslovnicu posvetio mladom Dinamovcu, ali je na fotografiji okružen suigračima koji mu čestitaju na pogotku.

'Dobro došao kući', napisao je  Mundo Deportivo u objavi na svom Twitteru.

'Olmo je nakon samo tri minute provedene na terenu zabio gol. Kakav trenutak sreće za njega! Ali i za oca Miguela i brata Carlosa, vjerne suputnike u Danijevoj velikoj nogometnoj avanturi - piše Mundo Deportivo i nastavlja:

'U 20-ak minuta igre Olmo je ponudio toliko svježine i lucidnosti po cijelom terenu. Zato što je jedan od onih koji želi riskirati, onaj koji igra drugačije od ostalih i koji pleše s loptom, ali i kada je daleko od nje.'

Olmovom pogotku raduju se i Dinamovi navijači, jer je svojim igrama zadužio fanove plavih.

Nakon nastupa za Furiju i svog prvijenca za španjolsku reprezentaciju sada i Dinamo može tražiti koji milijun više za svog dragulja.

>> Pogledajte što je Dani Olmo rekao o pozivu u španjolsku reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 18

ST
Starotopoljanin
09:09 16.11.2019.

Cestitam ti Olmo, daleko ces stici sa svojim nogometnim znanjem. Hvala ti dinamo, jer si odgojio velikog igracinu, kao i druge nase igrace. Hvala i nasim dobrim trnerima na uspijehu.

Avatar Mi sami
Mi sami
09:02 16.11.2019.

Hvala Zdravko!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:34 16.11.2019.

Cijena je vec skocila na 50 milijuna eura! Hvala ti "tata", za sve sto si ucinio za Dinamo i hrvatski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije