Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rim

Slaba predstava Čilića, ništa od ulaska u treće kolo

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.05.2019.
u 14:08

Bio je ovo četvrti međusobni susret Čilića i Struffa i druga pobjeda Nijemca

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u treće kolo ATP turnira u Rimu, bolji od njega bio je Nijemac Jan-Lennard Struff sa 6:2, 6:3 nakon sat i sedam minuta. 

Čilić je protiv Struffa odigrao vrlo slab susret, do rezultata 6:2, 5:2 za Struffa četiri je puta izgubio svoj početni udarac, dok je ukupno osvojio samo četiri poena u sedam Nijemčevih servis-gemova, od kojih niti jedan kada bi Struff ubacio prvi servis.

Jedini break Čilić je napravio kada je Struff servirao za pobjedu, no time je samo odgodio neminovno jer je odmah u sljedećoj igri i po peti put pokleknuo na svom početnom udarcu.

Naš je igrač imao samo 45 posto ubačenih prvih servisa, a niti realizacija nakon što bi ubacio prvi početni udarac nije bila dobra, samo 62 posto.

Bio je ovo četvrti međusobni susret Čilića i Struffa i druga pobjeda Nijemca. Igrali su i prošloga tjedna u Madridu kada je također u 2. kolu Čilić nakon preokreta pobijedio sa 4:6, 6:3, 6:4.

Komentara 3

IT
I-To
16:26 16.05.2019.

Čudan igrač sa betonskim nogama koje se sporo kreću .

JO
joed
17:47 16.05.2019.

Mjenjaj trenera Čiliću,progledaj konačno.

MA
Mama
14:29 16.05.2019.

los,ali sa takom psihom izvukao je i maksimum u svojoj karijeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije