Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA Hoffenheim se domaćom pobjedom 3:1 protiv Karlsruhea vratio na vrh ljestvice

Slab dan Hrvata, Hoffenheim na čelu

01.11.2008.
u 17:45

Loš dan za hrvatske reprezentativce u Bundesligi.

Petrić i Olić uklopili su se u sivilo HSV-a koji je izgubio na gostovanju kod Hannovera s 2:0 a Petrić je propustio jednu dobru priliku u 42. minuti. Iz slobodnog udarca s 20-ak metara pucao je u desni gornji kut, no njegov udarac odlično je obranio vratar Hannovera Fromlowitz. Obojica naših reprezentativaca odigrala su cijelu utakmicu. HSV je porazom pao na tek peto mjesto ljestvice.

Rakitić je za Schalke igrao do 68. minute u gostujućoj pobjedi kod Cottbusa (0:2). Nije bio raspoložen za igru, a upravo njegovom izmjenom stvari za Schalke krenule su nabolje. Prvo je u 80. minuti zabio Westerman, a pobjedu gostiju potvrdio je Farfan. Šimunićeva Hertha doživjela je debakl u Bremenu (5:1), a naš reprezentativac igrao je cijeli susret.

Čudo sa sela, Hoffenheim, domaćom se pobjedom 3:1 protiv Karlsruhea vratio na vrh ljestvice. Ponovno najbolji u momčadi domaćina bio je Vedad Ibišević. Reprezentativac BiH s dva je nova pogotka došao do brojke 14 u prvih 11. kola prvenstva.

Bayern (M) dugo se u Allianz areni mučio protiv Arminije, no pogocima Riberyja i Podolskog u završnici došao je do 3:1. Stuttgart je kod kuće iznenađujuće izgubio od Kölna s 1:3.

Poredak: Hoffenheim 25, Bayer 24, Bayern 21, Schalke 20, HSV 20.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije