Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvorske borbe na vrhuncu

Skupština HTS-a bez Lukovića smijenila Lukovića

Franjo Luković
Foto: Igor Kralj/Pixsell
05.04.2018.
u 17:52

Sjednici je bilo nazočno 23-oje od 41 delegata, a oni su naknadno kooptirali i članove ZTS-a, njih šestoricu, pa je glavne odluke donosilo 29-ero od 47-ero delegata.

Iako je predsjednik u ostavci HTS-a Franjo Luković otkazao sjednicu Skupštine koja se trebala održati u četvrtak u Varaždinu, dio skupštinara koji nije sklon Lukoviću, a pokazalo se da je on većinski, ipak je (i bez predsjednika) održao izvanrednu sjednicu Skupštine i na njoj jednoglasno razriješio dužnosti predsjednika u ostavci. Za vršitelja dužnosti predsjednika izabran je, također jednoglasno, Petar Mirić.

Sjednici je bilo nazočno 23-oje od 41 delegata, a oni su naknadno kooptirali i članove ZTS-a, njih šestoricu, pa je glavne odluke donosilo 29-ero od 47-ero delegata. 

Kako su svi oni za Lukovića i skupinu koja ga podržava "neformalna skupina",  o tome tko je zapravo prvi čovjek HTS-a očito će odlučivati zagrebački Gradski ured za javnu upravu i u konačnici Ministarstvo pravosuđa. I sve se to događa u predvečerje Davisova kupa. 

Komentara 3

DA
darwil
09:46 06.04.2018.

U HTS-u i ZTS-u, HOO-u, kao i u Zagrebačkom sportskom savezu sami uhljebi, nesposobni i nestručni .Zamislite nemaju zaposlenog ni jednog sa završenim kineziološkim fakultetom , to je isto kao da u bolnici nema ni jednog doktora u sudu ni jednog pravnika.Užas !

BR
Brankko
00:09 06.04.2018.

Novinarsko: tko, što, kada, gdje... -- Što je to HTS, što je to ZTS? Vijest nije vijest ako se mora tražiti drugdje. Da, to je Hrvatski teniski savez, da -- ali pristojno bi bilo da to piše u članku.

BR
Brankko
00:13 06.04.2018.

Također, kakvo je to bedasto pisanje "23-oje", "29-ero", "47-ero"?! To se nekako proširilo u posljednjih valjda deset-petnaest godina. -- Nijedan hrvatski novinar nikada (valjda) ne bi napisao da je bio u "1-vom" razredu osnovne škole, da je završio sve doo "8-moga" razreda, da je nešto bilo u "19-om " stoljeću (pisanje karakteristično za srpski jezik naročito do oko 1950.), ali pišu "100-tinjak" (pazi ovo: jedan znak više nego da piše stotinjak!)... Nekako ljudima koji pišu u javnosti pisanje brojeva baš i ne ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije