Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Skroman učinak Bendera u porazu Phoenixa

Dragan Bender
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2019.
u 10:34

Bender je u 14 minuta na terenu zabio tri koša

Golden State Warriors prekinuli su niz od četiri poraza svladavši u gostima Houston Rocketse sa 106:104, a Phoenix Sunsa Dragana Bendera su kod kuće doživjeli još jedan poraz od Utah Jazza.

Golden State je predvodio Klay Thompson koji je utakmicu završio sa 30 koševa uz pet trica, DeMarcus Cousins je ubacio 27 koševa, a Stephen Curry 24. 

Warriors su tako prekinuli niz od čak devet pobjeda Houstona u čijim je redovima najbolji bio James Harden sa 29 ubačaja i deset asistencija.

Od Phoenix Sunsa su još jednom bolji bili Utah Jazz koji su u gostima slavili sa 114:97. Donovan Mitchell je za pobjedu gostujuće momčadi ubacio 26 koševa, a Rudy Gobert je dodao 18 uz 20 skokova.

Devin Booker je predvodio Phoenix sa 27 koševa, a Bender je u 14 minuta na terenu zabio tri koša (šut iz igre 1/1, trice 1/1) i upisao tri skoka i jednu asistenciju. 

Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 108:96 nadigrali Brooklyn Netse iako su u drugoj četvrtini zaostajali 17 koševa. Paul George i Russell Westbrook su zajedno ubacili 56 koševa za Oklahoma City. Westbrook je utakmicu završio sa 31 košem, 12 skokova i 11 asistencija.

Washington Wizards su kod kuće sa 100:90 bili bolji od Orlando Magica, a do pobjede ih je predvodio Bradley Beal sa 23 poena. Miami Heat su kod kuće sa 108:74 razbili Detroit Pistonse, a Atlanta Hawks sa 132:111 Mephis Grizzliese.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije