Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

VIDEO Škoti slavili protiv Ukrajine u zaostalom dvoboju, navijači zviždali kraljici

UEFA Nations League - Group E - Scotland v Ukraine
Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS
1/3
22.09.2022.
u 09:55

Škotska je ovom pobjedom zasjela na vrh ljestvice s devet bodova, dva više od druge Ukrajine. U skupini su još Irska s četiri i Armenija s tri boda.

U zaostaloj utakmici skupine 1 Lige B nogometne Lige nacija Škotska je u Glasgowu uvjerljivo svladala Ukrajinu s 3:0 (0:0). 

Sva tri gola postignuta su u posljednjoj četvrtini susreta, McGinn je doveo Škotsku u vodstvo u 70. minuti, da bi pobjedu potvrdio Dykes pogocima u 80. i 87. minuti.

Prije početka dvoboja navijači i igrači odali su počast preminuloj britanskoj kraljici Elizabeti II. Učinili su to minutom pljeska za veliku vladaricu, a nisu se s time složili baš svi navijači Škotske pa su neki popratili tu minutu negodovanjem i zvižducima.

Zvižduke navijača pokojnoj kraljici pogledajte OVDJE.

Škotska je ovom pobjedom zasjela na vrh ljestvice s devet bodova, dva više od druge Ukrajine. U skupini su još Irska s četiri i Armenija s tri boda.

U sljedećem susretu prekosutra Ukrajina gostuje kod Armenije, a Škotska će ugostiti susjednu Irsku.

Standings provided by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije