Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poraza od Kazahstana

Škoti dali savjet britanskoj premijerki: 'Ovako se ispada iz Europe u 90 minuta'

Škoti i Theresa May
Foto: Reuters/Pixsell
22.03.2019.
u 18:50

Poraz Škota u Astani bio je povod Englezima da se šale na njihov račun, a prvenstveno su im pod nos stavljali to što su u polufinalu SP-a navijali za Hrvatsku

Škoti su doživjeli pravu rezultatsku katastrofu na početku kvalifikacija za nogometni EP. U 1. kolu škotska reprezentacija izgubila je u gostima protiv Kazahstana s 0:3.

Iako izbornik Alex McLeish u Astanu nije otišao s najjačim sastavom, mnogi smatraju kako je visoki poraz od 117. reprezentacije na svijetu - sramotan.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao uoči Mađarske

Kazahstan je u Ligi nacija pobijedila samo Andoru kod kuće s 4:0, dok je u gostima igrala 1:1. U prošlim kvalifikacijama za SP u Rusiji osvojili su tri boda iz tri remija i zabili šest golova.

Poraz Škota u Astani bio je povod Englezima da se šale na njihov račun, a prvenstveno su im pod nos stavljali to što su u polufinalu SP-a navijali za Hrvatsku. 

No i Škoti imaju smisla za humor što je pokazao jedan navijač na Twitteru.

Naime, u svojoj je objavi savjetovao britansku premijerku Theresu May da zaposli izbornika McLeisha kao voditelja pregovora oko Brexita, jer je 'Škotsku izbacio iz Europe u samo 90 minuta.'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije