Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk Bijeli uoči Cibalije treniraju u Jankovcima

Skoko: Privikavamo se na Reju

'Sport-Vinkovci-260909-u malom mjestu Stari Jankovci Igraci Hajduka odraduju posljednje treninge uoci nedjeljnog susreta sa Cibaliom foto:Goran Ferbezar/VLM'
'Goran Ferbezar/ VLM'
25.09.2009.
u 16:20

Nakon kup-utakmice s Lipikom, momčad Hajduka ostala je u Slavoniji pripremati se za nedjeljnu utakmicu s Cibalijom.

– Naravno da očekujem pobjedu Hajduka, ali i znam da će nam biti veoma teško – rekao je vratar Hajduka Danijel Subašić poslije treninga splitske momčadi na igralištu županijskog drugoligaša Croatije iz Novih Jankovaca.

Skidajući kopačke, dodao je da se sjeća gola iz slobodnog udarca koji mu je na prošlom gostovanju u Vinkovcima u 90. minuti zabio Tomislav Pavličić, ali i da je i na prošloj utakmici Hajduk bio bolji, ali na kraju i izgubio dva boda.

– Odmah pristajem da opet dobijem gol iz slobodnjaka i da budemo lošiji, ali da na kraju pobijedimo – rekao je Subašić.

Tešku utakmicu očekuje i Josip Skoko koji je na zadnjem gostovanju bijelih u Vinkovcima bio ponajbolji igrač Hajduka.

– Uvijek nam je u Vinkovcima bilo teško, bez obzira na to kako igrali i koliko bili jaki – rekao je Skoko.

Kaže da se momčad još privikava na zahtjeve trenera Edoarda Reje.

– Iz dana u dan smo sve bolji i uigraniji i siguran sam da ćemo uskoro igrati onako kako to naši navijači i očekuju od nas – najavio je Skoko.

Trening bijelih trajao je 70 minuta, a sve su se vježbe odvijale pod budnim okom Reje i njegovih pomoćnika. Talijanski stručnjak posebno je inzistirao na jednostavnoj i brzoj igri sa dva do tri dodira. Tražio je stalna ubacivanja i brza prebacivanja igre na drugu stranu uz puno trčanja i presinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije