Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Johnny Walker

Skini ga s gola, nitko nek' ne brani: Ovako zbunjenog vratara nogomet ne pamti

Masahiro Okamoto
Foto: Screenshot
28.10.2019.
u 21:17

Okamoto je u Ehime stigao na posudbu, ali nakon njegova nedjeljnog izdanja, nešto nam govori da uprava kluba neće žuriti s idejom da ugovor eventualno otkupi.

Nedjeljni drugoligaški dvoboj između japanskih klubova Montedia Yamagate i Ehime ostat će upamćen po vrataru s poremećajem pozicioniranja Masahiru Okamotu. Čovjek je, naime, odlučio šetati po terenu kao da se nalazi na gradskoj špici, što je njegov klub stajalo poraza.

Montedio je na kraju slavio s 3:0, s time da su gosti imali aktivan rezultat sve do 60. minute, kada je Okamoto prvi puta odlučio otići u šetnju. 

Tada ga je Shun Nakamura kaznio izvanrednim lobom sa šezdesetak metara (2:0), ali Okamotu kao da to nije bilo dosta, pa je noge protegnuo ponovo samo minutu kasnije! 

Tom prigodom je loptu s pedesetak metara iz njegovih leđa pospremio Tatsuhiro Sakamoto (3:0), a mi se samo možemo naivno upitati što čovjeku bi, je li mu se žurilo kamo.

Istaknimo, Masahiro Okamoto daleko je od neiskusnog vratara, 36 mu je godina, a u dresu JEF Uniteda je od 2002. godine do danas zabilježio gotovo 250 nastupa.

U Ehime je stigao na posudbu, ali nakon njegova nedjeljnog izdanja, nešto nam govori da uprava kluba neće žuriti s idejom da ugovor eventualno otkupi.

I, doista, ovakav 'harakiri' svijet nogometa ne pamti, a nas je prizor neodoljivo podsjetio na kultni filmić koji ne smijemo objaviti zbog neprimjerenog rječnika.

Ali vjerujemo da mnogi među vama znaju o čemu pričamo, za citat: Skini ga s gola, nitko nek' ne brani...

Taj drugi gol u videu možete vidjeti na 1:19, a treći na 2:04.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:59 28.10.2019.

Nešto tu smrducka. I kod golmana i kod suigrača. Pa ovo kod trećeg je "namjerno zbrljal", samo da ne obrani.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:51 28.10.2019.

A njegvi suigrači kaj su redovito protivnicima "naštelavali" akcije za gol ? Inače ja bi trenera prizpital jel ga on postavljal tak visoko ?!

DD
dr dragon
02:48 29.10.2019.

Možda se čovjek kladio da ce izgubiti 3:0!? Pa tako i nije dezorijentiran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije