Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK – DINAMO

Skauti giganta na hrvatskom derbiju! Iznenadit ćete se kad vidite zbog koga dolaze

domagoj bradarić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
01.04.2019.
u 13:40

Skauti Barcelone za koju radi i Goran Vučević gledat će hajdukovca Domagoja Bradarića.

Hajduk i Dinamo u srijedu na Poljudu igraju debi, a dvojica skauta slavne Barcelone dolaze iz Španjolske gledati utakmicu.

Skauti katalonskog kluba za koji radi i Goran Vučević gledat će hajdukovca Domagoja Bradarića. Dalmatinski portal piše da se Barcelona baš najavila zbog 19-godišnjeg lijevog bočnog igrača Hajduka.

Bradarić je ove sezone odigrao 14 utakmica u HNL-u, a postao je i najmlađi kapetan Hajduka. Ugovor s bilima traje mu do 2021. godine.

Dolazak na derbi najavili su i skauti Lillea, Anderlechta, Nice, Real Sociedada, Norwicha, Sampdorije, Slavije Prag, bečke Austrije... No do utakmice prijavit će se još klubova koje zanimaju igrači Hajduka i Dinama.

>> Pogledajte heroje Dinama koji su izborili europsko proljeće

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
ZagrebImperij
13:49 01.04.2019.

Dolaze zbog Dinama.Hajduk je samo sparing partner Olma preskočili.

DU
Deleted user
20:45 01.04.2019.

Kao dinamovac uvijek mi je gušt bio kad Dinamo pobijedi Hajduka.Sad me patka boli....imam osjećaj kao da idemo na gostovanje u Našice.Zamisli kako se atmosferlije nabrijavaju na velikana hehehe.

MP
mpetro35
14:50 01.04.2019.

pa kud protiv dinama, kad vide ove iz dinama , zaboraviće da su došli zbog nekog tamo hajdukovca ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije