Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuti o slučaju

Skandalozno! Slavni prvak optužen da je djetetu slao slike spolovila, ali strahote tu ne staju

Morgan Cipres
Foto: Facebook/Screenshot
1/4
12.12.2019.
u 11:32

Na stupu srama su se našli John Zimmerman i Silva Fontana, Cipresovi treneri, jer su slušaj navodno pokušali zataškati tako što su djevojčicu zastrašivali i posramljivali je

Morgan Cipres, 28-godišnji Francuz koji se u siječnju u Minsku okitio naslovom europskoga prvaka, suočen je sa stravičnim optužbama koje govore da je 2017. godine slao slike svoga spolovila 13-godišnjoj djevojčici koju je upoznao na klizalištu nadomak floridskog grada Tampe!

Cipres su za sramotan čin optužili žrtva i njezini roditelji, ali stravične optužbe tu nažalost ne staju.

Na stupu srama su se našli John ZimmermanSilva Fontana, Cipresovi treneri, jer su slušaj navodno pokušali zataškati tako što su djevojčicu zastrašivali i posramljivali je.

Zimmerman i Fontana su djevojčici govorili da je sama kriva što joj je ugledni klizač poslao fotografije penisa jer je, citiramo rečenicu, "lijepa djevojčica, a muškarci imaju svoje potrebe".

USA Today prenosi da je Cipres inkriminirajući materijal poslao sa svog službenog profila na Instagramu, te da se u to vrijeme nalazio u Sjedinjenim Američkim Državama na pripremama za Zimske olimpijske igre u Pjongčangu.

Cipres je kategorički odbio razgovarati s novinarima o optužbama, a Zimmerman, Fontana i treća optužena trenerica, Vinny Dispenza, tvrde da u ovome trenutku ništa ne znaju jer ih vlasti još uvijek nisu kontaktirale u svezi sa slučajem.

- Potpuno smo šokirani optužbama i sve navedeno poričemo - naveli su u zajedničkom priopćenju.

USA u svom članku ističe da djevojčica od incidenta naovamo nije željela razgovarati s policajcima o incidentu, te da se odvažila priznati što se zbilo tek psihoterapeutu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:49 12.12.2019.

Nije homoseksualac već samo granični pedofil (13 godina) koji voli već odrasle curice? Možda je to bila poruka koja se namjerno pustila u javnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije