Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao demantij

Skandalozno: Izmislili su razgovor kako bi ocrnili Davora Šukera

Davor Šuker na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
15.03.2020.
u 22:30

Predsjednik Belgijskog nogometnog saveza Mehdi Bayat demantirao je da je ikada rekao takve rečenice

Slijedom članka objavljenog u belgijskome dnevniku Le Soir, a koji su prenijeli i na svoj način dodatno interpretirali određeni hrvatski mediji, predsjednik Belgijskog nogometnog saveza Mehdi Bayat poslao je službenu izjavu HNS-u u kojoj demantira navedene napise.

Određen broj hrvatskih medija u nedjelju je preuzeo vijest objavljenu u Le Soiru te je požurio bez provjere priču objaviti i, uglavnom na nekorektan način, interpretirati na štetu ugleda predsjednika HNS-a Davora Šukera.

Predsjednik Belgijskog nogometnog saveza, Mehdi Bayat, poslao je službeni dopis HNS-u koji prenosimo u cijelosti:

- Čuo sam za članak u belgijskom dnevniku Le Soir u kojem se spominje navodni razgovor između mene i Davora Šukera. Taj članak je u potpunosti netočan

Razgovori koje sam imao s predsjednikom HNS-a uvijek su imali isto zajedničko stajalište - obojica smo brinuli zbog situacije u cijelom svijetu. Davor Šuker me nikada nije pokušao nagovoriti da igramo utakmicu u takvoj situaciji.

Iznimno mi je žao zbog nesporazuma koji je vodio sasvim pogrešnoj interpretaciji na štetu ugleda Davora Šukera, s kojim imam vrlo ugodan, profesionalan i prijateljski odnos - poručio je Bayat.

HNS i predsjednik Šuker razmotrit će i poduzeti sve pravne korake kako bi se zaštitili prava i interesi Saveza i predsjednika Šukera. Također, Belgijski nogometni savez i g. Bayat reagirat će prema dnevniku Le Soir - priopćeno je na stranici Hrvatskog nogometnog saveza. 

Ukratko, belgijski je list prenio očito potpuno lažne Bayatove izjave u kojima je kazao da ne razumije Šukera kako može razmišljati o organizaciji prijateljske utakmice u trenucima velike zdravstvene krize.

Ključne riječi

Komentara 8

BL
blekpanther
23:08 15.03.2020.

A ovi naši što se Večernji list potpisuju objeručke prihvatili! Ali morat ćete još jedno vrijeme trpiti Šukija. Morat ćete izmislit nova imena više nisu Stanići, Šimići, i Marići dovoljni da ga srušite! Isuštelji močvare izgleda morat ćete se predatiedati jedina vaša nada je koronavirus, ali i ona gubi bitku sa Davorom!

Avatar Anonimus.
Anonimus.
07:22 16.03.2020.

To je Jovanovićevo maslo.

JZ
Jedan_Zagrepčanec
04:26 16.03.2020.

Piše se i govori demanti, a ne demantij, tko ne vjeruje neka otvori bilo koji rječnik hrvatsko-hrvatski, englesko-hrvatski, njemačko-hrvatski...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije