Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred očima djece

Skandal u Velikoj Gorici: Pijani roditelji htjeli tući sina legende Crvene zvezde

Policija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
18.06.2019.
u 08:44

Aćimovića su spasili roditelji ostale djece, među njima i očevi nogometaša Dinama.

Đorđe Aćimović, trener mlađih selekcija Čukaričkog i sin legende Crvene zvede Jovana Kuleta Aćimovića, zamalo je izbjegao batine tijekom Alpas kupa, turnira održanog u Velikoj Gorici tijekom vikenda, prenose srbijanski mediji.

Na Aćimovića su navodno nasrnuli roditelji igrača Hrvatskog dragovoljca, i to neposredno uoči izvođenja najstrožih kazni u eliminacijskom dijelu natjecanja.

– Grupa roditelja ničim izazvana došla je do mene. Moguće je da su u pitanju bili ratni veterani. Samo su čekali moj potez da bi me izudarali, ali svi su ostali stali na moju stranu, među njima i roditelji mladih igrača Dinama. Spriječili su da dođe do fizičkog sukoba – prepričao je Aćimović te ustvrdio da su ti agresivni ljudi bili pijani.

– Djeca su bila udaljena samo deset do petnaest metara od mjesta incidenta, bilo je baš napeto. Srećom, sve je prošlo bez problema. Trebalo je imati više odgovornosti kod organizacije takvog događaja – dodao je Aćimović.

Uz mlade nogometaše Čukaričkog, na turniru su sudjelovali i igrači Partizana te Crvene zvezde.

 

Komentara 81

BU
burza
11:53 18.06.2019.

Zasto forsirati nesto sto nejde a i da novinari malo spustaju tenzije bilo bi bolje kad hrvat dobije batine u Vukovaru to je u redu a kad dobije srbin digne se cjela halabuka koda su zasticeni ko licki medvedi cast medvedima

CE
cenzura
11:54 18.06.2019.

Fake news!

LI
lipice
09:11 18.06.2019.

Zanimljivo, za tkz. incident naše najbolje novine saznaju od stranih novina. A vi u Zagrebu nemate pojma.. Sto posto istina...A sad ozbiljno, znači nije se desilo ništa što potvrđuje i glavni akter Đorđe ali moglo je biti nešto...I to je to, članak za Pulitzera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije