Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbjesnile ga vijesti

Skandal u Rumunjskoj: Hrvatski nogometaš pretukao sportskog direktora

Filip Jazvić
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
17.07.2019.
u 09:54

Muškarac je završio u bolnici, a protiv Jazvića slijedi kaznena prijava

Hrvatski nogometaš Filip Jazvić (28), nekadašnji nogometaš Hrvatskog dragovoljca, Istre i Intera iz Zaprešića, izudarao je sportskoga direktora rumunjskog prvoligaša Hermannstadta.

Informaciju su potvrdili u klubu, a povod je bio raskid ugovora.

- Odlučili smo da nam pojedini igrači više nisu potrebni, a Jazvić je bio jedan od njih. Sportski direktor Răzvan Zamfir u utorak poslije ručka je s njime o tome razgovaro, a kada je Jazvić čuo što slijedi, izudarao ga je - kazao je predsjednik kluba Iuliu Muresan.

Nije poznato koliko je teške ozljede Zamfir pritom pretrpio, u rumunjskim je medijima tek navedeno da je završio u bolnici, ali je naveo da će protiv nogometaša biti podignuta kaznena prijava.

- Za takve nema mjesta u nogometu - nadovetzao se Muresan, koji je uz Zamfira, poznatoga pod nadimkom 'rumunjski Moggi' u klub stigao u travnju.

Jazvić je rođen u Bugojnu, karijerio je započeo u Hrvatskom dragovoljcu, a od 2014. godine do danas je promijenio nekoliko rumunjskih klubova.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:21 17.07.2019.

Trebali su mu to poslati preko SMS-a

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:12 17.07.2019.

Bugojno je baš tužno mjesto :(

WT
Wtf
10:07 17.07.2019.

Kad čovjek vidi sliku članka pomisli da je Jozinović uvaljen u tu neugodnost. Dajte stavite pravu sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije