Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred zatvora

Skandal u Haagu: Partizanovi navijači skandirali ime ratnog zločinca

28.11.2019.
u 23:37

Uoči utakmice Grobari su stigli ispred haškog zatvora. Partizanovi navijači skandirali su ime ratnog zločinca Ratka Mladića

U petom kolu Europske lige nogometaši Partizana bili su u Haagu blizu velike pobjede protiv Alkmaara, ali njihov dvoboj na kraju je završio 2:2.

Beogradska momčad je nakon prvih pola sata vodila s 2:0, a od 83. minute je imala i igrača više, jer je Boadu zbog simuliranja dobio drugi žuti karton, odnosno crveni karton.

1/0

No domaća je momčad u završnici izbjegla poraz. Džoker s klupe Druijf zabio je dva gola za remi i veliko slavlje u Haagu.

No tema nizozemskih medija je incident koji su izveli Partizanovi navijači.

Naime, uoči utakmice Grobari su stigli ispred haškog zatvora. Partizanovi navijači skandirali su ime ratnog zločinca Ratka Mladića.

Beogradski klub je već nekoliko puta žestoko kažnjen zbog raznih incidenata, a i sada bi Partizan mogao dobiti novu kaznu.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
02:32 29.11.2019.

A baš ime je ime za klicanje. Samozvani general, u JNA mislim da je bio zastavnik, niti jednu bitku kojom je zapovijedao nije dobio, svugdje je bježao i za odmazdu, palio, pljačkao i ubijao nemoćne. Imao je sve na raspolaganju, od najsuvremenijeg oružja, oruđa, tehnike, municije i logistike koliko ti srce hoće, a nije uspio dobiti niti najmanju bitku. Tu se jasno ne računaju sela koja su ostavljena nebranjena, u kojima su ostaali starci, žene i djeca. E to je Mladić “osvajao”. Najveća “dobivena” bitka mu je Srebrenica, gdje je uz pomoć stranih snaga, Srbije i četnika, ušao u od boraca napušteni grad i poubijao starce, ženu i djecu, njih 8.000. O njegovom “herojskom” skrivanju nakon rata, ne treba ništa posebno reći. Kukavica koji itekako pokazuje kakav je lik i dijelo jednog srpskog oficira. Imuopće ih nije sram. Dapače. Oni takvog lika slave. Partizan i njegovi navijači su sve rekli, i zapravo to bi nam sada trebao svima biti najomraženiji nogometni klub na Svijetu.

DE
derin
01:29 29.11.2019.

Evo na utakmici zvezda bayern izvješen draža, nigdje uefe, farea ni medija. Alo!

PR
prajdali100
00:12 29.11.2019.

Svi oni u istu tikvu pušu,i Karadžić i Mladić i Šešelj i Vučić i Vulin.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije