Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBAČENI IZ REPREZENTACIJE

Skandal u Crnoj Gori! Igrači i izbornik poručili: Nećemo igrati s Kosovom, Srbija ih ne priznaje

Crna Gora - Kosovo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
07.06.2019.
u 21:51

Adam Marušić, Marko Simić i Vukan Savićević primali su prijeteće poruke zbog svog porijekla, ali su ostali u kadru. Predsjednik crnogorskog nogometnog saveza Dejan Savićević je Ivaniću, Stojkoviću i Tumbakoviću 'zahvalio' na suradnji i poručio kako više na njih ne računa

Nevjerojatne scene dogodile su se danas u Crnoj Gori uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo gdje njihova reprezentacija igra protiv Kosova

Kako javlja Telegraf, Mirko Ivanić i Filip Stojković, reprezentativci Crne Gore i igrači Crvene zvezde odbili su igrati protiv Kosova, a u tome ih je podržao i izbornik Ljubiša Tumbaković

Razlog je što su navedeni igrači i izbornik podrijetlom Srbi te nisu htjeli igrati utakmicu protiv države koju Srbija ne priznaje, ali spominju se i navodne prijetnje. 

Osim njih i Adam Marušić, Marko Simić i Vukan Savićević primali su prijeteće poruke zbog svog porijekla, ali su ostali u kadru. Predsjednik crnogorskog nogometnog saveza Dejan Savićević je Ivaniću, Stojkoviću i Tumbakoviću 'zahvalio' na suradnji i poručio kako više na njih ne računa.  

>>>> Pogledajte što je Dalić rekao nakon prijateljske utakmice Hrvatske i Omiša

 

Ključne riječi

Komentara 10

DO
domxerex
09:50 08.06.2019.

Ljudi, niti naša lopta, niti naš stadion, niti jedan igrač nije naš, čak ni problem koji imaju nije naš niti ga mi trebamo rješavati, što se mi tu petljamo? Ovaj članak uopće nije trebao biti u VL da su to iole hrvatske novine. Tu ne misim na zemljopisno porijeklo već na političku orijentaciju.

SB
sinisa.budimir.18
01:41 08.06.2019.

Pametno

BE
Beskucnik
23:55 07.06.2019.

Sta je tu cudno neda se ljudima ustat rano utakmica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije