Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali košarkaši

Skandal u Austriji: Policija privodi igrače zbog namještanja, ima i Hrvata?!

Austrijska policija
Foto: DPA/Pixsell
28.01.2020.
u 09:57

Igrači su uhićeni zbog opasnosti od pokušaja bijega i prikrivanja dokaza

Petorica košarkaša UBSC Raiffeisena Graz uhićena su u ponedjeljak navečer zbog sumnje da su namještali utakmice.

U pitanju su dvojica Amerikanaca i trojica igrača s prostora bivše Jugoslavije, prenose austrijski mediji koji još ne navode identitete uhićenih.

Generalni menadžer kluba Michael Fuchs također nije htio govoriti o detaljima, a više će se znati do kraja dana nakon što se o svemu očituje tamošnje tužiteljstvo.

Igrači su uhićeni zbog opasnosti od pokušaja bijega i prikrivanja dokaza.

Na stranici kluba kao članovi prve momčadi navode se: Anton Beard (SAD), Drago Brčina (Slovenija), Marko Car (Hrvatska), Derrick Jamerson (SAD), Jakob Ledoux (SAD), Anton Maresch (Austrija), Matija Poščić (Hrvatska), Tomislav Rašić (Austrija), Maximilian Renner (Austrija), Jonathan Sebastien Wess (Austrija) i Zlatko Jovitsoski (Bugarska). 

Momčad kao treneri vode Ervin Dragčić (Slovenija) i Adnan Bajramović (BiH). UBSC Raiffeisen Graz u dosadašnjih je 18 ovosezonskih bundesligaških nastupa upisao četiri pobjede i 14 poraza.

Komentara 18

Avatar Kaladin
Kaladin
10:52 28.01.2020.

A u Austriji se igra košarka? Prva vijest...

MA
Mary5
10:02 28.01.2020.

Evo odgovora, nema Hrvata

IH
iron.hide.54966
10:41 28.01.2020.

Nemoguće da ima Hrvata, nije nam to slično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije