Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOTKRIVENO

Skandal: Nogometaš silio mlade igrače na seks s muškarcima za novac

Independiente
Foto: Reuters/Pixsell
22.03.2018.
u 15:41

Otkriveno je da je osumnjičeni prisilio najmanje petoricu dječaka u dobi od 15 i 16 godina na seks s odraslim muškarcima za novac.

Veliki skandal pogodio je Argentinu, a u glavnoj je ulozi 19-godišnji nogometaš Independientea, koji je igrače mlađih kategorija podvodio u prostituciju.

Ovaj slučaj dječje prostitucije otkrio je ugledni argentinski istraživački novinar Gustavo Grabia

Klub je potvrdio da se jedan od dječaka slomio pred trenerom i otkrio što se događalo posljednja četiri mjeseca u klupskom hotelu, prenosi Goal.

Otkriveno je da je osumnjičeni prisilio najmanje petoricu dječaka u dobi od 15 i 16 godina na seks s odraslim muškarcima za novac.

Policija je pokrenula istragu, a klub je poručio da će sve poduzeti kako bi im u njoj pomogao.


 

Komentara 2

Avatar narozi
narozi
22:11 30.03.2018.

pa to rade katolicki popovi svuda po svijetu

RA
rada
21:33 29.03.2018.

Boze zar je to moguće,,strasno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije