Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POKLALI AUSTRIJANCE'

Skandal: Islandski komentator usporedio rukometaše s nacistima!

Island
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
20.01.2014.
u 09:50

– Islanđani su kao nacisti 1938.: poklali su Austrijance! – rekao je komentator pa se poslije ispričavao.

Opijen vodstvom svojih rukometaša 17:9, komentator islandske televizije Bjorn Bragi Arnason prenoseći subotnji sraz s Austrijom rekao je:

– Islanđani su kao nacisti 1938. godine: poklali su Austrijance!

Utakmica je završila pobjedom Islanda 33:27, ubrzo su se TV-kuća i sam Arnarson ispričali, no Austrijski rukometni savez najavio je tužbu, prenosi ORF.

>> Francuzi poručuju: Hrvati, još ćemo se sresti

Komentara 5

AS
ante_slavonac
14:59 20.01.2014.

Ajde melinda i ostali gosti ,pustite Šimunića na miru.

IB
Ivan Basar
22:38 20.01.2014.

Gospođo 'melinda', pitanje je, da li je vaš komentar, da li je to površnost ili bezobrazluk. O Šimuniću još nisam pisao komentar, nepotrebno, ali fakt je da su ga dva riječana, likvidirala i to ne Šimunića, već reprezentativca Hrvatska. Da. Da li su ta dva građana naše zemlje taj dan slavili, teško vjerovati. I njihov stav otvara pitanje da li je Trg Bana Jelačića ispravni naziv tog placa, jel, i Jelačić je isto to rekao. Još jedna primjedba, Njemačku nacionalnu himnu koju Njemci imaju još i danas, jer je dio naroda, nju, tu himnu je iskorištavao Hitler, ali ona je danas još uvijek dio naroda i to nikome u svijetu ne smeta, dapače, to svi razumiju.

IN
Interpol
15:56 20.01.2014.

Melinda, evo ti puno moje poštovanje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije