Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA SUDBINA

Sjećate li se slatkog dječaka koji je oduševio svijet? Život mu se pretvorio u horor

(SP)AFGHANISTAN-KABUL--LIONEL MESSI FAN-MURTAZA  AHMADI
Foto: Rahmat Alizadah/XINHUA/PIXSELL
1/6
04.02.2021.
u 09:19

– Nažalost, Messi nije ništa dao Murtazi. Trebao mu je pomoći na neki način – kaže otac Aref.

Afganistanski dječak Murtaza Ahmadi prije četiri godine dirnuo je svijet nakon što su objavljene fotografije kako igra nogomet u Messijevu dresu od plastične vrećice. Priča je postala viralna i na kraju je slavni Argentinac upoznao dječaka koji danas ima devet godina. No, Murtazi na kraju druženje s Messijem nije donijelo ništa dobro, otkriva dokumentarac Bleacher Reporta.

Naime, Murtaza i obitelj odletjeli su u Dohu, gdje je dječak upoznao svog idola. U obitelji su se nadali da će im Argentinac srediti azil u Španjolskoj nakon što su čuli da je na taj način Cristiano Ronaldo pomogao jednom sirijskom dječaku.

No, sada je otkriveno da je afganistanski dječak zbog svega samo imao problema i da "Messi nije ništa napravio".

Dječakov otac Aref kaže da je Messi njegovu sinu dao kutiju u kojoj su bili lopta i dres.

– Nažalost, Messi nije ništa dao Murtazi. Trebao mu je pomoći na neki način – kaže Aref.

Međutim, ljudi iz njihova sela mislili su da je obitelj od Messija dobila milijune iako to nije istina. Murtazu su zaustavljali dok se vraćao iz škole, a stigla i prijetnja otmicom, što je obitelj jako uznemirilo.

Murtaza je na kraju prestao ići u školu i zbog svega je poslan u Kabul kako bi se sklonio od prijetnji. Dječak se uglavnom igra u zatvorenom i boji se izaći na ulicu.

– Ovdje je puno eksplozija i nemam prijatelja s kojima se mogu igrati. No, opet bih obukao Messijev dres jer mu se divim – kaže dječak.

Ključne riječi

Komentara 8

AT
ATG
09:30 04.02.2021.

Messi mu je trebao srediti azil??? Isto sam slatka. Idem se brzo slikati s majicom Elona Muska pa će mi sigurno pokloniti Teslu. Kakav je ovo članak?

BE
berija
09:27 04.02.2021.

A što je trebao Messi učiniti? Mali ima roditelje i neka se brinu o njemu. Na kraju krajeva, što su se kurcili objavljujući fotografije? Htjeli azil u Španjolskoj?

MA
mare0801
09:45 04.02.2021.

Kako je rekao Ostojić dok je bio ministar, dobrodošli.. Svi koji neće, govna, fašisti i rasisti. Ne mogu vjerovati da netko u Afganistanu misli da mu je Messi dao milijune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije