Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NEKOLIKO GODINA

Sjećate li se ove hrvatske voditeljice? Vraća se na televiziju, ovo je njezin novi projekt

Doris Vrečko
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
19.05.2022.
u 08:18

Za specijalnu emisiju Hrvatskog nogometnog kupa napravljena je nova scena i koreografija, a voditeljica će biti Doris Vrečko. Bit će to njezin povratak na televiziju poslije nekoliko godina.

Sportska emisija “Klub prvaka”, koja se emitira danas u 18 i 23 sata na Sportskoj televiziji, prigodno će biti posvećena finalu hrvatskog nogometnog kupa. Za specijalnu emisiju napravljena je nova scena i koreografija, a voditeljica će biti Doris Vrečko. Bit će to njezin povratak na televiziju poslije nekoliko godina.

Glavni gost bit će Ilija Lončarević, legendarni trener koji je s Interom iz Zaprešića osvojio prvi Hrvatski kup 1992., pobijedivši u finalu HAŠK Građanski. Gostovat će i prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, a videovezom iz Afrike javit će se aktualni izbornik Zambije Aljoša Asanović, koji je 1987. godine bio strijelac u pobjedi Hajduka protiv Rijeke u finalu Kupa Maršala Tita 1987. na stadionu JNA u Beogradu. O tom će finalu u emisiji govoriti novinar Večernjeg lista Tomislav Dasović.

Rasprodane ulaznice

Hajduk i Rijeka finale Kupa igraju na Poljudu 26. svibnja u 19 sati. Splićani su već rasprodali ulaznice za taj susret.

Hajduk i Rijeka tako će se za naslov u Kupu boriti pred punim Poljudom. Hajduk i Rijeka šest puta osvajali su Hrvatski nogometni kup. Hajduku je to posljednji put uspjelo 2013. godine, a Rijeci 2020. Na vrhu je Dinamo sa 16 osvojenih kupova.

>> Pogledajte i kako su navijači "skinuli" igrače Dinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije