Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Niste sami'
Povratak na članak

Sjećate se nje? Napad nožem je ostavio posljedice, progovorila o narušenom zdravlju

Problem s anksioznošću imam još od djetinjstva. Sretna okolnost je što sam na vrijeme dobila pomoć, ali i dalje se mučim kada osjetim stres i kada pomislim da sam izolirana - kaže Monika Seleš

Komentari 2

LI
liliZG
13:15 22.05.2020.

gledam sve te mlade sportaše i o njima se ne brinu psiholozi a svi su oni krhkog psiho zdravlja, gleda se samo fizička sprema i pobjede, ... eto zadnji dokaz je samoubojstvo mlade nade austrijskog skijanja, taj pritisak i očekivanja saveza nije mogla podnijeti,... a i u individualnim sportovima je slično , zahtjevi trenera, roditelja i samih sebe su im nekada previše,....

VL
SK
SkvikiZg
11:34 20.05.2020.

Kčer mi je u ono doba igrala tenis pa sam sve intenzivno pratio. monika je bila nenadmašiva isto ko i Janica u skijanju. Navratilova je za nju govorila da nema bolje i da ima detonator u reketu. Po mojem je taj atentat bio narućen, puno je love bilo u pitanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.