Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA SJAJNO

Sjećate se fatalne djevojke Davora Šukera? Danas ima 66 godina i mami uzdahe u badiću

Ana Obregon
Instagram
21.08.2021.
u 19:02

Koliko dobro izgleda dovoljno govori podatak da se i sa 62 godine fotografirala za Playboy

Donedavni predsjednik HNS-a Davor Šuker (53) u dresu Seville i madridskog Real Madrida pokazao je da je pravi golgeter, a bajka u Španjolskoj postala je potpuna kada je osvojio srce glumice i voditeljice Ane Obregon (66). 

Vječiti neženja tada je razmišljao i odlasku pred oltar ako je vjerovati samoj Ani koja je to ispričala u jednoj televizijskoj emisiji. Ipak, ona je to odbila. 

- Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio - rekla je Ana.

- Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati - poručila je Obregon.

Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu. Nagađalo se da će i ostati zajedno, no veza je pukla nakon tri godine nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj.

Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a Obregon je preko Instagrama čestitala Šukeru i jedan od rođendana

Ana Obregon danas je aktivna na Instagramu gdje je prati više od 800 tisuća ljudi. Svoje pratitelje često počasti fotografijama na kojima se može vidjeti da i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno.

Koliko dobro izgleda dovoljno govori podatak da se i sa 62 godine fotografirala za španjolsko izdanje Playboya, a prije desetak godina bila je u vezi i s dvadeset godina mlađim, talijanskim modelom, Costantinom Vitaglianom.

Ana Obregon još je uvijek zvijezda u Španjolskoj pa tamošnji mediji redovito pišu o njoj, a nedavno je sudjelovala u španjolskom izdanju Mastechefa za slavne osobe.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
Lisac
21:10 21.08.2021.

Da, ne znam kome bas mami uzdahe. Ma dobro izgleda ako zmiris na jedno oko ali tuzno je to da bakica mora tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije