Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 klubova

Sjećate li se njega? Legenda HNL-a upravo objavila kraj bogate karijere

Aljoša Vojnović
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
10.11.2019.
u 14:52

Nogomet mi je puno dao, a ponešto i uzeo. Na kraju, odlazim sretan i ispunjen, jer uspomene koje nosim u glavi i srcu, ne mogu i nece nikada izblijediti - objavio je na Facebooku Vojnović

Nogometni nomad, bivši nogometaš Osijeka, Slaven Belupa, Splita, prvi stranac kapetan u povijesti Dinama iz Bukurešta, prva brada HNL-a, Aljoša Vojnović obznanio je kraj karijere.

-Hvala svima na velikoj podršci u proteklih 16-17 sezona i 400-tinjak utakmica... Bilo je tu svega... klubova, golova, kartona, prijatelja, smradova, uspjeha, neuspjeha, veselja, tuge, uzora, idola, rivala, vrijeđanja, pljeska, skandiranja, slavlja, razočaranja, padanja, ustajanja - neodustajanja. Teško je poimence nabrojati sve koji su imali utjecaj na moje nogometno odrastanje/sazrijevanje... Od nekih sam učio kako raditi, od nekih drugih pak kako ne treba. Znam samo da bez tate, mame, brata i par prijatelja ne bih prevalio prvu polovicu puta.... a bez Marine i klinaca onu drugu.. jer svi su oni podmetali leđa i žrtvovali sebe da bih ja mogao raditi ono što volim, ono u čemu sam dobar, ono što je pretvorilo mene... u mene.

Nogomet mi je puno dao, a ponešto i uzeo. Na kraju, odlazim sretan i ispunjen, jer uspomene koje nosim u glavi i srcu, ne mogu i nece nikada izblijediti - objavio je na Facebooku Vojnović koji je u karijeri promijenio 11 klubova, a posljednji mu je bio mađarski prvoligaš Kapošvar za kojeg je ove sezone odigrao stotinjak minuta.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
18:55 10.11.2019.

Bio je dobar klupski igrač. Pozdrav.

ZA
zagi101
15:53 10.11.2019.

da bi bio legenda trebaš nešto značajno postići u životu a za ovog baš to ne bih rekao

DU
Deleted user
17:06 10.11.2019.

Legenda??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije