Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 20 GODINA

Sjećate li se legendarne scene iz filma Matrix? Opet je u modi zbog bizarnog razloga

Matrix i Ibrahimović
Foto: Screenshot
1/3
27.09.2019.
u 10:36

Ibra je potom izazvao Novaka Đokovića, Khabiba Nurmagomedova i svog menadžera Mina Raiolu, ali njihovi odgovori još nisu stigli

Matrix Challenge novi je u nizu viralnih izazova koji postaje slavan zbog utjecaja poznatih osoba koje se okušavaju u njemu. 

U pitanju je legendarna scena iz filma "Matrix", a u izazovu poznati nabace loptu na prsa te moraju ''slomiti kralježnicu'' u stilu Keanu Reevesa

Ovo je odmah pokušao Zlatan Ibrahimović koji je izazov izvršio bez problema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matrix challenge: @paulpogba @djokernole @khabib_nurmagomedov @minoraiola SHOW ME #matrixchallenge

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Ibra je potom izazvao Novaka Đokovića, Khabiba Nurmagomedova i svog menadžera Mina Raiolu, ali njihovi odgovori još nisu stigli. 

Koliko će ovo trajati i je li riječ samo o još jednom bizarnom izazovu kojeg se nećemo sjećati za nekoliko mjeseci, tek ćemo vidjeti. 

>>> Pogledajte kako Dejan Lovren slavi u svlačionici Liverpoola

Komentara 1

Avatar OathBringer
OathBringer
11:58 27.09.2019.

Hahaha I like it!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije