Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA JE ARGENTINA

Sjećate li se velikog dana kada su Đokovića zbog vatrenih 'osudili' u Srbiji?

Novak Đoković
Foto: Facebook
1/23
21.06.2019.
u 11:59

Slavlje na ulicama Hrvatske je počelo, a mnogi se danas ne sjećaju priče koja je tih dana okupirala medije

Na današnji dan prije točno godinu dana Hrvatska je u Nižnjem Novgorodu slavila protiv velike Argentine u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji s čak 3:0. 

Bila je to pobjeda kojom su vatreni osigurali osminu finala gdje smo bili bolji od Danske nakon jedanaesteraca, a ''ponižavanjem'' Messija i njegove družine skrenuli su pozornost svjetske javnosti na sebe. 

>> Prava navijačica! Predsjednica navijala u Modrićevom dresu

Novak Đoković
1/13

Pogotke su zabili Ante Rebić veličanstvenim pogotkom nakon neshvatljive pogreške vratara Caballera u 53. minuti, vodstvo je udvostručio kapetan Luka Modrić odličnim udarcem iz daljine u 80. minuti, a točku na i postavio je Ivan Rakitić u samoj završnici utakmice. Slavlje na ulicama Hrvatske je počelo, a mnogi se danas ne sjećaju priče koja je tih dana okupirala medije. 

Našoj reprezentaciji, u kojoj igra veliki broj njegovih prijatelja, podršku je pružio i jedan od najvećih tenisača u povijesti Novak Đoković.

– Velika utakmica večeras, Messi je čarobnjak – poručio je Đoković pa dodao: – Ajmo, vatreni!

Nije ova poruka podrške najbolje prošla u Srbiji, ali Novak je objasnio svoje simpatije prema Hrvatskoj. 

– Sve ih izuzetno poštujem jer poštujem prije svega svakoga na ovoj planeti, pogotovo ljude koji su žrtvovali mnogo toga i koji su postigli takve uspjehe iz tako male zemlje i naravno da sam iz srca navijao za njih – poručio je.

Foto: Instagram/Novak Đoković

Ta utakmica u lošem sjećanju ostat će i legendi svjetskog nogometa Diegu Armandu Maradoni čije su fotografije nasmijale javnost. Nije veliki Argentinac skrivao svoj šok igrom svojih sunarodnjaka i visokim porazom.

>>> Pogledajte doček vatrenih nakon povratka iz Rusije

 

Komentara 7

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
13:57 21.06.2019.

Kako se ne bi "sećao" od onda ne spavam "lepo"...

DU
Deleted user
12:24 21.06.2019.

Tko nas BRE zavadi? Koji jugonostalgičari.

DA
dair
21:58 21.06.2019.

Ne to ste ga vi novinari osudili zarad tiraža...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije