Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb živi za Dinamo
Povratak na članak

Sjajno ozračje u Maksimiru! Kada bi barem tako bilo i u HNL-u

Vibra je bila posebna, nešto drukčija, ali jača čak i od onih sezona kad su na travnjak maksimirskog stadiona dolazili velikani poput madridskog Reala, Juventusa ili PSG-a

Komentari 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:25 08.11.2019.

Kakav moraš bit antihrvat da ne daš zemljište gdje bi klub za svoje novce izgradio stadion ? I šta očekivat od prevrtljivog Bandidosa koji je i sam priča za sebe dakle sdpeovac kojem crkva nije strana, pravi dinamovac koji muu pomaže na taj način da ulupa silne milijune kuna a pomaka nigdje ? A možda je Bandidos prema najavama već izgradio novi stadion samo ga mi ne vidimo ? Stanimo u red jer je pompozno najavio da mu pljunemo u lice ako ga ne završi !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.