Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duje Čop asistirao pa zabio za Sporting,

Sjajni Stipe Perica ušao s klupe pa srušio Milan!

Perica
Foto: Reuters
1/2
11.09.2016.
u 17:04

Pobjedu momčadi iz Udina donio je naš mladi reprezentativac Stipe Perica u 87. minuti, u igru je ušao u 60. minuti (Balić ostao na klupi)

Sporting iz Gijona prošle se sezone jedva spasio od ispadanja iz prve španjolske lige. Igrao je tada za tu momčad Alen Halilović. U međuvremnu je naš mladi igrač preselio u HSV, a u Gijon je stigao stariji Hrvat, Duje Čop. I Čop je zasad puni pogodak. Danas je u gužvi pred golom Leganesa asistirao, a onda je i sam postigao pogodak, zabio je iz kaznenog udarca. Sporting je tako došao do trenutačno trećeg mjesta, vodeći Real mu bježi dva boda, a iza sebe je ostaio Barcelona koja je peta, te madridski Atletico koji je šesti. Doduše, tek su odigrana tri kola...

Treće kolo igralo se i u Italiji, Bologna je pobjedila Cagliari s 1:0, Milan (Pašalić na klupi) je izgubio od Udinesea, a 1:0 pobjedu momčadi iz Udina donio je naš mladi reprezentativac Stipe Perica u 87. minuti, u igru je ušao u 60. minuti (Balić ostao na klupi). Atalanta je pobijedila Torino s 2:1, a Chievo i Lazio (Vargić na klupi) igrali su 1:1.

Susret Genoe našeg trenera Ivana Jurića i Fiorentine u kojoj su u prvih 11 igrali Badelj i Kalinić, prekinut je u 27. minuti zbog proloma oblaka. Teren se toliko natopio da susret nije bilo moguće nastaviti pa se odrediti novi datum odigravanja ove utakmice. Do te 27. minute nije bilo pogodaka. Zbog kiše je poluvrijeme susreta Roma - Sampdoria trajalo više od sat vremena.

>> Burdisso: Ivan Jurić jako me podsjeća na Marca Bielsu

Komentara 4

PA
pappmisi
17:44 11.09.2016.

Doslo vreme da se Perica izproba u A reprezentaciji umesto Mandzukica, Perica je novi Suker .

DU
Deleted user
17:37 11.09.2016.

Nije nam valjao Čop u dinamu, a za Hodžića je Van Basten...

BL
Blender
20:24 11.09.2016.

Da nema toliko slijepaca u redovima strucnog stozera reprenzentacije Perica bi vec igrao na Euru u Francuskoj za A repku! Decko ima talenat da se svi mogu sakriti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije