Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Messi na tribini

Sjajni Rakitić pokazao koliko je važan igrač za Barcelonu

Ivan Rakitić Tottenham Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.10.2018.
u 11:50

Hrvatski reprezentativac imao je dva udarca na Interova vrata, dva ključna dodavanja, te tri uspješna driblinga. Tri puta je bio uspješan u zračnim dvobojima i ukupno je imao 115 dodira s loptom

Ivan Rakitić igrao je sjajno u Barcinom trijumfu protiv Intera. U 3. kolu Lige prvaka katalonska je momčad na Nou Campu pobijedila s 2:0, a hrvatski reprezentativac držao je konce igre u svojim nogama.

Rafinha je bio strijelac prvog pogotka, a Alba je mrežu zatresao nakon odlične Rakitićeve asistencije. Trijumf španjolskog prvaka s tribine je gledao Lionel Messi koji se ozlijedio prošlog vikenda, ali se njegov izostanak gotovo nije osjetio na terenu.

>> Pogledajte galeriju: Lionel Messi na Nou Campu

Ivan Rakitić Tottenham Barcelona
1/8

Raketa je dominirao sredinom terena i vodio Barcinu igru, pa ga je tako portal Who Scored izabrao za igrača utakmice. Poznati portal za nogometnu statistiku Ivana Rakitića ocijenio je s 8.32.

Hrvatski reprezentativac imao je dva udarca na Interova vrata, dva ključna dodavanja te tri uspješna driblinga. Tri puta je bio uspješan u zračnim dvobojima i ukupno je imao 115 dodira s loptom.

Rakitić je nastavio s dobrom igrom i nakon SP-a. Na početku sezone jedan je od ključnih Barcinih igrača koji je već sada zabio toliko golova kao i cijele prošle sezone.

Upravo je ovoj utakmici Ivan pokazao koliko je važan igrač za momčad katalonskog kluba. Njegova jednostavnost u igri Barcu čini drukčijom od drugih, a to je najvidljivije kada na terenu nema Messija.

Lopte uglavnom idu na Argentinca, a njegovi se suigrači podređuju njegovoj genijalnosti. A kada Lea nema, tada se kreativnost igre raspoređuje po igračima i tada se najbolje vidi koliko hrvatski veznjak doprinosi Barceloni u napadačkim, ali i u obrambenim akcijama.

Pobjeda protiv Intera dobra je najava za nedjeljni derbi (16.15) u španjolskoj ligi protiv madridskog Reala.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Komentara 3

DU
Deleted user
12:23 25.10.2018.

Hrvatina je to !

TO
Tomi0713
14:31 25.10.2018.

Gledao sam jucer utakmicu i stvarno je bio medu najboljima

MA
malopivo
15:07 25.10.2018.

Samo jedan put pogrijesioTalijani mu skidaju kapu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije