Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNO DRUŠTVO

Sjajni Portugalac 'oteo' prestižan rekord Hrvatu: Zbog vatrenih je ugrozio karijeru

Joao Felix
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.04.2019.
u 21:23

Mladi Portugalac zabio je tri pogotka i tako postao najmlađi igrač koji je stigao do hat-tricka u utakmicama Europske lige, a to mu je uspjelo s 19 godina i pet mjeseci

Joao Felix jučer je sjajnom utakmicom protiv Eintrachta svoju Benficu vodio do pobjede 4:2 u četvrtfinalu Europske lige

Mladi Portugalac zabio je tri pogotka i tako postao najmlađi igrač koji je stigao do hat-tricka u utakmicama Europske lige, a to mu je uspjelo s 19 godina i pet mjeseci

A s trona je tako 'skinuo' Marka Pjacu kojem je to uspjelo s 19 godina i sedam mjeseci. Na Redditu gdje se i pojavila ova informacija krenulo se u raspravu potaknutu pitanjem jednog korisnika, a njega je zanimalo što se dogodilo s našim krilnim igračem.

Foto: Reddit

- Uništile su ga ozljede i to kada je za Hrvatsku igrao prijateljsku utakmicu. Tada mu je teško stradalo koljeno - napisao je jedan od korisnika, a drugi se nadovezao kako je i nedavno ozlijedio i drugo koljeno i da mu karijera nakon dolaska u Juventus iz Dinama stagnira. 

Pjaca je 2014. godine zabio hat-trick u pobjedi Dinama nad Celticom 4:3.

Dodajmo kako se na desetom mjestu nalazi Andrej Kramarić koji je s 23 godine i četiri mjesec zabio hat-trick za Rijeku u pobjedi nad Feyenoordom 3:1 2014. godine. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije