Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI RUNDE

Sjajni Nurmagomedov 'ugušio' protivnika, Poirier plakao nakon poraza

Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.09.2019.
u 22:47

Bila je to uzbudljiva borba za ujedinjenje pojasa lake kategorije i sjajan nastup Nurmagomedova.

Khabib Nurmagomedov prekidom u trećoj rundi svladao je Dustina Poiriera na UFC 242 u Abu Dhabiju.

Bila je to uzbudljiva borba za ujedinjenje pojasa lake kategorije i sjajan nastup Nurmagomedova koji je "gušenjem" svladao protivnika

Fantastični Dagestanac ostao je naporažen i nakon 28 mečeva u karijeri.

- Želim zaboraviti sva ona sranja sa zadnjim tipom (Connorom McGregorom op.a.). Justin i ja pokazali smo da je MMA poštivanje, a ne pričanje sranja - rekao je Nurmagomedov koji je pobjedu proslavio u majici Justina Poiriera.

- Iznimno poštujem ovog čovjeka jer znam što je sve prošao u karijeri. Prodat ću ovu majicu i sav novac uplatiti njegovoj zakladi - poručio je Nurmagomedov američkom borcu.

Dustin Poirier se nakon poraza rasplakao.

- Bio je ovo meč moje karijere. Osjećam da sam mogao više, dobro sam se pripremio. No, trebam biti zahvalan nakon svega. Sada idem kući i bit ću s obitelji. Žao mi je svih koje sam razočarao. - rekao je Poirier

 

Komentara 1

ZW
zweistein
08:41 08.09.2019.

amer nije imao nikakve šanse....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije