Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO SA 3:6, 6:3 i 6:2

Sjajni Federer izbacio Đokovića u polufinalu Dubaija

Roger Federer
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.02.2014.
u 18:47

Švicarac će u finalu igrati protiv češkog tenisača Tomaša Berdycha.

Švicarac Roger Federer svladao je srbijanskog tenisača Novaka Đokovića u polufinalu ATP turnira u Dubaiju. Federer je slavio s 3:6, 6:3 i 6:2.

Đoković je dobro otvorio susret, ali je nakon pauze zbog kiše pao u igri. Federer je to iskoristio i upisao pobjedu nakon gotovo dva sata igre.

Švicarac će u finalu igrati protiv češkog tenisača Tomaša Berdycha koji je izbacio Nijemca Philippa Kohlschreibera.

>> Federer: Mediji žele posvađati Đokovića i mene

Komentara 2

MI
miran
17:16 01.03.2014.

"Sjajni Federer izbacio Đokovića u polufinalu Dubaija" ------------------------------------------------------------------------------------------- Tja, izbacio se Djoker sam. Sve je on sam "odradio".

PE
peugeot
18:03 01.03.2014.

Ako je Becker bio fantastican kao tenisac uopce ne znaci da je i odlican trener ! Bit ce da ce se Nole nakon narednog poraza i gubitka poena - ponovo vratiti Vajdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije