Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET ZABIO

Sjajni Andrej Kramarić postao najbolji strijelac Hoffenheima u povijesti Bundeslige!

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.03.2019.
u 23:09

Kramarić je ovim golom postao najbolji strijelac u Bundesligi u povijesti Hoffenheima. To mu je bio 47. gol i sada ima jedan više od drugoplasiranog Sejada Salihovića.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić nastavio je sa sjajnim igrama za Hoffenheim upisavši u domaćoj pobjedi nad Bayerom (4-1) gol i asistenciju. 

Kramarić je asistirao Belfodilu za prvi gol na utakmici u 10. minuti, a potom je postigao i zadnji gol na dvoboju u 79. minuti. Kramariću je to 14. prvenstveni gol sezone, a na ljestvici strijelaca Bundeslige ispred njega su samo  Lewandowski (Bayern) s 18 golova, te Jović (Eintracht) i Reus (B.Dortmund) s po 15. 

Kramarić je ovim golom postao najbolji strijelac u Bundesligi u povijesti Hoffenheima. To mu je bio 47. gol i sada ima jedan više od drugoplasiranog Sejada Salihovića.

Inače, dva je gola za domaće upisao Belfodil (10, 61), dok je Bender upisao autogol (51), a Voland (17) je zabio za Bayer. Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer.

Hoffenheim je pobjedom došao na osmo mjesto s 41 bodom, samo bod manje od Bayera na sedmoj poziciji. 

>> Pogledajte izjave Zlatka Dalića nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
00:35 30.03.2019.

Naravno da je Jedvaj igrao, teška rupa u obrani.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
00:27 30.03.2019.

ugurao je loptu neobranjivo od otprilike 3 mm daleko od gol linije. nije mu to trebalo.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:29 30.03.2019.

Ovaj gol mu je sramotan i ne ide mu na čast. Lopta je išla u gol i suigraču bi to bio hat trick.... ali presebični Kramarić to nije mogao dozvoliti nego je sebi priskrbio još jedan na konto i navukao gnjev navijača .... a mislim i trenera. Iskustva njegove sebičnosti je osjetio i Perišić u repki.... loša navika koja može uzrokovati nered u svlačionici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije