Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ODOBRILA

Sjajne vijesti za navijače Dinama: Protiv Šahtara mogu i na južnu tribinu

Dinamo ulaznice
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
04.11.2019.
u 11:17

Policija je udovoljila zahtjevu Dinama i danas u podne pustit će se u prodaju novi kontingent ulaznica.

Dinamo u srijedu od 21 sat igra iznimno važnu utakmicu sa Šahtarom u Ligi prvaka, a sada su stigle dobre vijesti za sve modre navijače.

Naime, policija je udovoljila zahtjevu Dinama i danas u podne pustit će se u prodaju novi kontingent ulaznica.

Riječ je o ulaznicama za južnu tribinu koja će biti otvorena za domaće navijače. Očekuje se da će doći tristotinjak navijača Šahtara, no oni će biti smješteni u kutu zapadne tribine.

Očekuje se da će Maksimir biti rasprodan i da će Dinamo imati sjajnu podršku u utakmici u kojoj može napraviti veliki korak prema prolasku skupine.

Na ljestvici skupine C Lige prvaka nakon tri kola vodi Manchester City s maksimalnih devet bodova. Dinamo i Šahtar imaju po četiri, a Atalanta je izgubila sve tri utakmice. Dinamo će nakon Šahtara gostovati kod Atalante na San Siru, a zatim u posljednjem kolu ugostiti City.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:38 04.11.2019.

Lijepa vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije